dijx Posted April 30 Report Posted April 30 (edited) Dzień dobry, Mam pytanie - jak sobie radzicie z podłączaniem wielu wzmacniaczy do jednego źródła? Na ten moment na DAC mam założone pasywne rozdzielacze RCA Nakamichi - o takie: ale cóż, chciałoby się jeszcze jeden wzmacniacz... a później drugi.. piąty. Myślałem o czymś takim https://allegro.pl/oferta/rca-switch-switcher-av-box-selector-15462964047?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&srsltid=AfmBOoof6RBrq8AFZ2t1ievtcOZYmLEm508PFeQZqKZiIYMLNwClTDNvG4s i podłączeniu tego w odwrotnym kierunku, ale obawiam się o jakość wykoania całości... Mamy coś godnego polecenia w rozsądnych pieniądzach? Edited April 30 by dijx Quote
lobuz1 Posted April 30 Report Posted April 30 (edited) 5 minut temu, dijx napisał(a): Dzień dobry, Mam pytanie - jak sobie radzicie z podłączaniem wielu wzmacniaczy do jednego źródła? Używamy innego daca. Edited April 30 by lobuz1 1 Quote
dijx Posted April 30 Author Report Posted April 30 Fajnie, tylko to nie jest odpowiedź na moje pytanie. A nawet, gdybym chciał iść tą drogą, musiałbym powielać streamery albo szukać switcha spdif/coax. Quote
lobuz1 Posted April 30 Report Posted April 30 (edited) 5 minut temu, dijx napisał(a): Fajnie, tylko to nie jest odpowiedź na moje pytanie. A nawet, gdybym chciał iść tą drogą, musiałbym powielać streamery albo szukać switcha spdif/coax. Albo używać streamera, który ma kilka wyjść cyfrowych. Mam 3x Dac i tylko jeden streamer je obsługuje. Edited April 30 by lobuz1 Quote
Recommended Posts