wfmsiekierka Posted April 23, 2024 Report Posted April 23, 2024 Może ktoś się wypowiedzieć na ten temat?Co jak gra, jakie są różnice między nimi. Do połączenia z planarnymi iem. Wysłane z mojego NAM-LX9 przy użyciu Tapatalka 1 Quote
Dirian Posted April 23, 2024 Report Posted April 23, 2024 Też jestem ciekawy wrażeń jeśli ktoś ma porównanie. Podejrzewam, że DC-Elite będzie nieco mniej bezpośredni i trochę mniej kolorowy, niż Mojo, które rzuca nam wszystko na twarz. @wfmsiekierka - a jakie to IEM? Mojo trochę koloryzuje dźwięk, DC-Elite gra bardziej neutralnie. Nie słuchałem iBasso (ale naczytałem się tony tekstu na jego temat), Mojo znam świetnie - sprzedałem i trochę żałuję, że już go ze mną nie ma. Nie wiem czy do siebie nie wrócimy 1 Quote
wfmsiekierka Posted April 23, 2024 Author Report Posted April 23, 2024 Też jestem ciekawy wrażeń jeśli ktoś ma porównanie. Podejrzewam, że DC-Elite będzie nieco mniej bezpośredni i trochę mniej kolorowy, niż Mojo, które rzuca nam wszystko na twarz. [mention=56462]wfmsiekierka[/mention] - a jakie to IEM? Mojo trochę koloryzuje dźwięk, DC-Elite gra bardziej neutralnie. Nie słuchałem iBasso (ale naczytałem się tony tekstu na jego temat), Mojo znam świetnie - sprzedałem i trochę żałuję, że już go ze mną nie ma. Nie wiem czy do siebie nie wrócimy Campfire audio supermoon.Wysłane z mojego NAM-LX9 przy użyciu Tapatalka Quote
kuman Posted April 23, 2024 Report Posted April 23, 2024 55 minut temu, Dirian napisał(a): Nie wiem czy do siebie nie wrócimy Take me Home Quote
Recommended Posts