oizdrah Posted February 21, 2024 Report Posted February 21, 2024 siemka, za ile mogą pójść na sprzedaż dt 770 250 ohm, w których działa tylko lewa słuchawka? Prawa jest totalnie martwa, a tak poza tym to stan wizualny jest dobry, earpady tylko już spłaszczone Quote
Rafacio Posted February 22, 2024 Report Posted February 22, 2024 (edited) Jest taki temat, a tytuł jego to: Oddam za darmo. Edited February 22, 2024 by Rafacio Quote
Undertaker Posted February 22, 2024 Report Posted February 22, 2024 (edited) Zawsze możesz je sobie zostawić na dawcę obudowy/pałąka do jakichś innych słuchawek i wysłać na mody np. @Perulowi. Trzeba by zapolować wtedy na jakieś słuchawki, może rozejrzeć się za czymś co jest technicznie działające ale ma uszkodzenia mechaniczne jak np. właśnie rozwalony pałąk. Generalnie sam nie raz i nie dwa próbowałem czegoś takiego i efekty były zawsze co najmniej zadowalające, pozostaje tylko kwestia chęci na całe przedsięwzięcie i oczywiście budżetu. Ostatnio dorwałem stare Yamaszki HP50 w budzie od Superlux HD330 które są niejako kopią Beyerdynamików pod względem budowy i dźwięk jest bardziej niż ok Jeśli zaś w grę wchodzi sprzedaż to zawsze można wystawić np. na licytację na allegro czy gdzie tam i ustawić minimum tę stówkę. Tu jest szansa że na fali popularności marki Beyerdynamic ktoś będzie licytował bo może właśnie np. ma jeden przetwornik, albo taka buda mu się przyda na jakieś mody. Z drugiej strony tu jest ryzyko że szału nie będzie, a wtedy dochodzą koszty prowizji - niemniej jednak przy tej kwocie pewnie niewielkie. Najlepsze wyjście - oddać Bakusiowi Albo może ktoś na forum będzie chciał kupić, jak niżej. Edited February 22, 2024 by Undertaker Quote
Perul Posted February 22, 2024 Report Posted February 22, 2024 15 godzin temu, oizdrah napisał(a): dt 770 250 ohm, w których działa tylko lewa słuchawka? Mam driver 250 ohm, mogę je zreanimować. Quote
oizdrah Posted February 22, 2024 Author Report Posted February 22, 2024 dzięki bardzo za odpowiedzi w takim razie przemyślę sobie sprawę czy je reanimować czy ostatecznie zdecydować się na sprzedaż i w zależności od decyzji odezwę się do @bakus1233 albo do @Perul 1 Quote
Recommended Posts