delfin150 Posted February 11 Report Share Posted February 11 Cześć, mam w domu takiego Fubara jak w tytule, produkowanego o ile mi wiadomo do ok. 2012-2014r. (specyfikacja techniczna). Moje pytanie jest następujące, czy taki prawie 10 letni sprzęt może być w dalszym ciągu alternatywą dla współczesnych urządzeń z tej samej półki cenowej, czyli powiedzmy Fiio k5 pro ess, Fiio k7, topping dx3 pro+ (półka cenowa około 1000zł)? Pytam, bo mimo że sprzęt działa i ma się dobrze, to myślałem nad kupnem czegoś nowszego właśnie do 1000-1500 zł i zastanawiam się czy zamienię przysłowiową siekierkę na kijek, czy jednak przeskok z racji różnicy wieku będzie duży? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k2cl Posted February 15 Report Share Posted February 15 Na podstawie własnych doświadczeń sugeruję… przetestować samodzielnie. Zamów egzemplarz testowy lub po prostu kup przez internet któreś z tych urządzeń, a potem w razie czego skorzystaj z prawa do zwrotu. Niezależnie od tego, ile opinii pojawi się w tym wątku, i tak najważniejsze będzie to, co usłyszysz właśnie Ty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts