Moderator kurop Posted December 11, 2023 Moderator Report Posted December 11, 2023 "MOONDROP Venus to najlepsze słuchawki spośród tych, które zaliczam do uniwersalnych, a stopień wyrafinowania ich brzmienia i możliwości dynamiczne to kategoria Top Hi-End. Venus to moje nowe ulubione słuchawki, bo dają mi czystą frajdę ze słuchania każdej muzyki. " Zapraszam do zapoznania się z recenzją Józka z Audio-Holic.pl. Warto też zerknąć na jego inne recenzje. Józek to prawdziwy pasjonat sprzętu i przede wszystkim muzyki. https://audio-holic.pl/index.php?option=com_rsblog&view=post&id=56:test-moondrop-venus-recenzja-sluchawki-headphones-planar-izodynamiczne&Itemid=226 3 1 Quote
Zear Posted December 11, 2023 Report Posted December 11, 2023 "MOONDROP Venus to najlepsze słuchawki spośród tych, które zaliczam do uniwersalnych, a stopień wyrafinowania ich brzmienia i możliwości dynamiczne to kategoria Top Hi-End. Venus to moje nowe ulubione słuchawki, bo dają mi czystą frajdę ze słuchania każdej muzyki. " Zapraszam do zapoznania się z recenzją Józka z Audio-Holic.pl. Warto też zerknąć na jego inne recenzje. Józek to prawdziwy pasjonat sprzętu i przede wszystkim muzyki. https://audio-holic.pl/index.php?option=com_rsblog&view=post&id=56:test-moondrop-venus-recenzja-sluchawki-headphones-planar-izodynamiczne&Itemid=226Właśnie na nie poluję ale w racjonalnej cenie. Na Amazonie pojawiają sie w okolicach 2400 PLN i taka cena za te słuchawki jest uczciwa. Quote
Moderator kurop Posted December 11, 2023 Author Moderator Report Posted December 11, 2023 3 minuty temu, Zear napisał(a): Właśnie na nie poluję ale w racjonalnej cenie. Na Amazonie pojawiają sie w okolicach 2400 PLN i taka cena za te słuchawki jest uczciwa. Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Racjonalny wg słownika PWN ro oparty na logicznym rozumowaniu Według mojej interpretacji daje to koszt zakupu, transportu, potencjalną możliwość serwisowania, uczciwe i zgodne z prawem rozliczanie podatków i to nam daje cenę na stronie. Niestety w okolicach 2400 nie znajdziesz ich z legalnej, oficjalnej polskiej dystrybucji bo jest to cena zwyczajnie nieosiągalna. Musielibyśmy zrobić Ci prezent pod choinkę i dopłacić 😕 Quote
bakus1233 Posted December 11, 2023 Report Posted December 11, 2023 3 minuty temu, kurop napisał(a): Musielibyśmy zrobić Ci prezent pod choinkę i dopłacić To jest dobry pomysł 1 1 2 Quote
Zear Posted December 11, 2023 Report Posted December 11, 2023 Racjonalny wg słownika PWN ro oparty na logicznym rozumowaniu Według mojej interpretacji daje to koszt zakupu, transportu, potencjalną możliwość serwisowania, uczciwe i zgodne z prawem rozliczanie podatków i to nam daje cenę na stronie. Niestety w okolicach 2400 nie znajdziesz ich z legalnej, oficjalnej polskiej dystrybucji bo jest to cena zwyczajnie nieosiągalna. Musielibyśmy zrobić Ci prezent pod choinkę i dopłacić Prezent- bardzo chętnie, ale jeśli nie prezent, to poczekam na obniżki na Amazonie. Z ciekawości piszesz o serwisowaniu, gdzie takie słuchawki będą serwisowane jeśli chodzi o polską dystrybucję? I ile lat jest na nie gwarancji? 1 Quote
Moderator kurop Posted December 11, 2023 Author Moderator Report Posted December 11, 2023 Teraz, Zear napisał(a): Prezent- bardzo chętnie, ale jeśli nie prezent, to poczekam na obniżki na Amazonie. Z ciekawości piszesz o serwisowaniu, gdzie takie słuchawki będą serwisowane jeśli chodzi o polską dystrybucję? I ile lat jest na nie gwarancji? Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Masz dwuletnią gwarancję i rękojmię. Produkty z naszej dystrybucji są serwisowane w naszym serwisie w Warszawie. 3 Quote
Zear Posted December 11, 2023 Report Posted December 11, 2023 Masz dwuletnią gwarancję i rękojmię. Produkty z naszej dystrybucji są serwisowane w naszym serwisie w Warszawie. Dzięki za odpowiedź, dopytam jaszcze jaki konkretnie jest to serwis i czy jest on autoryzowanym serwisem Moondrop? Quote
marco-polo Posted December 11, 2023 Report Posted December 11, 2023 8 godzin temu, Zear napisał(a): Właśnie na nie poluję ale w racjonalnej cenie. Na Amazonie pojawiają sie w okolicach 2400 PLN i taka cena za te słuchawki jest uczciwa. Gdzieś widziałem za 380$ nawet. Na amazon zostały tylko 4 sztuki Moondrop Venus. Pewnie jakaś seria limitowana. 1 Quote
Zear Posted December 15, 2023 Report Posted December 15, 2023 Na Amazon.de już po 2590 ale dostawa w styczniu. Poczekam na lepszą cenę i realizację z gwarancją Amazona, bo teraz sprzedaje jakiś leaudio.de Quote
wfmsiekierka Posted December 21, 2023 Report Posted December 21, 2023 Co znaczy słowo szałdi? Wysłane z mojego NAM-LX9 przy użyciu Tapatalka Quote
neonlight Posted December 21, 2023 Report Posted December 21, 2023 (edited) 34 minuty temu, wfmsiekierka napisał(a): Co znaczy słowo szałdi? Wysłane z mojego NAM-LX9 przy użyciu Tapatalka Shandi - utwór grupy Kiss. Edited December 21, 2023 by neonlight 1 Quote
MP3store mp3storeBDG Posted April 10, 2024 MP3store Report Posted April 10, 2024 Zapraszam do bydgoskiego mp3store na odsłuchy 1 Quote
Recommended Posts