euter Posted November 20 Report Share Posted November 20 (edited) Final Audio A5000. Komplet producenta wraz z pudełkiem i akcesoriami. Gumowe nakładki nie były używane, słuchałem na własnych. Słuchawki oraz kabel w stanie idealnym - wizualnie oraz technicznie. Kupione w Audeos, na gwarancji. Bardzo udany model zapewniający jakość dźwięku na poziomie znacznie droższych modeli. Cena: 950 zł -------------------------- Cayin N6ii z modułem T01. DAP używany, w stanie bardzo dobrym z minusem za bardzo drobne wytarcia farby na krawędziach. Ekran bez rys, bateria zdrowa i dobrze trzyma. Android, więc obsługuje wszystkie serwisy streamingowe. Moduł T01 (3,5mm / 4.4mm / 3,5mm wyjście liniowe dla zewnetrznego wzmacniacza). Tylko DAP i kabel USB do ładowania (nie mam już oryginalnego opakowania, etc.). Polecam, świetny stosunek jakości dźwięku do ceny! Cena: 3000 zł Edited Thursday at 08:52 AM by euter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
euter Posted November 25 Author Report Share Posted November 25 Aktualne Link to comment Share on other sites More sharing options...
euter Posted Thursday at 08:55 AM Author Report Share Posted Thursday at 08:55 AM Aktualizacja treści + zdjęcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts