LeonidK Posted November 19 Report Share Posted November 19 (edited) Chociaż wygląda to trochę jak hipokryzja albo nakręcanie sprzedaży, bo jeszcze kilka dni temu pisałem o nich tutaj same dobre rzeczy (https://forum.mp3store.pl/topic/221233-jakie-dokanałówki/#comment-2022365), to w międzyczasie dostałem TWSy i stwierdziłem, że mimo dużych kompromisów w dźwięku lepiej wpisują się w mój sposób użytkowania (głównie w komunikacji miejskiej). Nie mam ostatnio dużo czasu na słuchanie muzyki w domu, a jak mam, to słucham na kolumnach, a są za drogie, żeby tak leżały. Porównywałem je bezpośrednio z Penon 10th i UM Mest MKII i oba poszły w świat, a Moonlighty zostały. Bardzo zbalansowane, naturalne i holograficzne granie ze świetną sceną i pozycjonowaniem instrumentów oraz piękną średnicą, w dodatku najwygodniejsze i najmniejsze IEMy jakie miałem. U nas mało znane, ale na HeadFi można dużo o nich poczytać. Poprzedni właściciel pisał, że z niektórymi źrodłami kabel przerywa w jednym kanale i rozwiązaniem na to był dystansowy pierścien, który założył na wtyczkę (ściągnąłem go). Więcej ludzi pisało o tym problemie, więc chyba ten kabel po prostu tak ma, że z niektorymi gniazdkami się nie lubi. Z FiiO BTR7 wygląda to tak, że rzeczywiście jest punkt, w którym jeden kanał nie gra, ale dla mnie nie był to żaden problem, bo jeśli akurat tak się go włoży, to wystarczy przekręcić i siedzi stabilnie, nawet gdy jestem w ruchu nie ma z tym żadnych problemów, nic nie przerywa. Poza tym kabel jest bardzo dobrej jakości i nie ma potrzeby zmiany go na coś lepszego. Same słuchawki są w stanie idealnym, w zestawie pudełko, etui, woreczek, 4 pary tipsów i kabel 4.4mm. Cena - 1600zł z wliczonym Paczkomatem. W zestawie z BTR7 - 2300zł.SPRZEDANE Edited November 20 by LeonidK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts