Jump to content

BLACK FRIDAY 2023

LuQi

Recommended Posts

Skoro o HiFiManie mowa to trochę się zawiodłem, bo w przypadku EF400 wychodzi na to, że sprzedają towar, którego nie posiadają na stanie...

"Hello Dear Customer
Thanks for contacting us.T

Sorry for keeping you waiting for so long.

Please note that open box EF400 will be back to stock in a few days/ next week."

6 godzin temu, decees napisał(a):

Skoro o HiFiManie mowa to trochę się zawiodłem, bo w przypadku EF400 wychodzi na to, że sprzedają towar, którego nie posiadają na stanie...

"Hello Dear Customer
Thanks for contacting us.T

Sorry for keeping you waiting for so long.

Please note that open box EF400 will be back to stock in a few days/ next week."

Chcesz kupić? Zastanawiam się nad zmianą dac ampa...

@side no chyba oni też tu zaglądają, bo dwie godziny po moim poście dostałem notyfikację, że wysyłają ;)

A żeby nie było całkiem off'owo to mp3store znacznie rozbudował katalog promocji względem tego co było udostępnione przed AVS z informacją, że do końca roku taniej nie będzie, tak więc u nich już można powiedzieć że jest BF :)

• Like 1

2 godziny temu, decees napisał(a):

@side no chyba oni też tu zaglądają, bo dwie godziny po moim poście dostałem notyfikację, że wysyłają ;)

A żeby nie było całkiem off'owo to mp3store znacznie rozbudował katalog promocji względem tego co było udostępnione przed AVS z informacją, że do końca roku taniej nie będzie, tak więc u nich już można powiedzieć że jest BF :)

ale ciekawa sytuacja jest u nich z HiFimanem... wcześniej były podane ceny normalne, * i ** ... teraz piszą by o ceny promocyjne dowiadywać się bezpośrednio w sklepie

• 2 weeks later...

To chyba właściwe miejsce do umieszczenia informacji jaką zamieścił @PioterD :

Wspominam bo sam skorzystałem z rabatu na świeży model wzmaka 👍

• Like 2

11 minut temu, LuQi napisał(a):

Chyba nie zrobiły największej furory te ich IEMy, bo pchają je do prawie każdej promocji :D

Nie bardzo rozumiem. Przecież jest dostawa do Polski to jak dla Niemca? Ktoś sprawdza czy kupującym w Polsce jest Niemiec?

Kupujac na amazon zawsze warto sprawdzić ceny w amazonie niemieckim, włoskim i hiszpańskim bo ceny są bardzo różne. Kwestia tylko poczekania dzień dłużej na paczkę. A jak ktoś prowadzi JDG to może kupić towary na 0% vat więc oferty często są bardzo korzystne 

Edited by Palpatine

1 minutę temu, Palpatine napisał(a):

Kupujac na amazon zawsze warto sprawdzić ceny w amazonie niemieckim, włoskim

Taki mały offtop, ale włoskiego Amazona zdecydowanie nie polecam, na trzy zamówienia które tam robiłem tylko jedno doszło w całości, a i tak pakowanie pozostawało wiele do życzenia. Właśnie leciał do mnie iPhone 14 bo mieli w niezłej cenie, i co? Info z inPost, że paczka jest uszkodzona (jeszcze przed dostarczeniem) i zwracają ją do Amazon. Wiadomo, kasa wróci, ale na kilka dni jest zamrożona. Cyrk co tam się dzieje, a jak się poczyta na pepperze, to dużo ludzi ma z nimi problem, nawet byli tacy co podostawali puste paczki. Z hiszpańskim czy niemieckim Amazon nigdy takich akcji nie miałem.

• Like 1

3 minuty temu, Dirian napisał(a):

Taki mały offtop, ale włoskiego Amazona zdecydowanie nie polecam, na trzy zamówienia które tam robiłem tylko jedno doszło w całości, a i tak pakowanie pozostawało wiele do życzenia. Właśnie leciał do mnie iPhone 14 bo mieli w niezłej cenie, i co? Info z inPost, że paczka jest uszkodzona (jeszcze przed dostarczeniem) i zwracają ją do Amazon. Wiadomo, kasa wróci, ale na kilka dni jest zamrożona. Cyrk co tam się dzieje, a jak się poczyta na pepperze, to dużo ludzi ma z nimi problem, nawet byli tacy co podostawali puste paczki. Z hiszpańskim czy niemieckim Amazon nigdy takich akcji nie miałem.

Oj, hiszpański też ma swoje za uszami. Hiszpania i Portugalia to dostawa prawie od razu, ale gdzieś dalej, to czasem się schodzi tydzień i dłużej, a i zwrot potrafi trwać tygodniami. Południowcy :lol:

Wygląda to na nowy porządek w Europie. To ja też nie do końca w temacie ale warto uwzględnić taki oto nius przy zamawianiu zza granicy :
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-nowy-sposob-napadow-na-tiry-straty-klientow-i-spedytorow-to-,nId,7154951#crp_state=1

• Like 1
  • Thanks 1

17 minut temu, dweet napisał(a):

Oj, hiszpański też ma swoje za uszami. Hiszpania i Portugalia to dostawa prawie od razu, ale gdzieś dalej, to czasem się schodzi tydzień i dłużej, a i zwrot potrafi trwać tygodniami. Południowcy :lol:

Fakt, prędkość dostawy nie jest ekspresowa, ale na kilkanaście zamówionych paczek wszystko dotarło, w przeciwieństwie do makaroniarskiego Amazona. W zwroty na szczęście nie musialem się bawić. No ale dzięki za info, chyba czasem jednak lepiej sobie darować albo trochę więcej dopłacić i kupić gdzie indziej - szczególnie jeśli zamawiamy coś droższego.