LuQi Posted November 2 Report Share Posted November 2 W związku z tym, że już niebawem bo 24 listopada 2023 przypada tegoroczny Black Friday wrzucam dedykowany wątek do podzielenia się w fajnymi promocjami z tej okazji. Zacznijmy od tegorocznej propozycji HiFiMana 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
decees Posted November 3 Report Share Posted November 3 Skoro o HiFiManie mowa to trochę się zawiodłem, bo w przypadku EF400 wychodzi na to, że sprzedają towar, którego nie posiadają na stanie... "Hello Dear Customer Thanks for contacting us.T Sorry for keeping you waiting for so long. Please note that open box EF400 will be back to stock in a few days/ next week." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuQi Posted November 3 Author Report Share Posted November 3 Czekają aż ktoś zwróci 😁 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
side Posted November 3 Report Share Posted November 3 6 godzin temu, decees napisał(a): Skoro o HiFiManie mowa to trochę się zawiodłem, bo w przypadku EF400 wychodzi na to, że sprzedają towar, którego nie posiadają na stanie... "Hello Dear Customer Thanks for contacting us.T Sorry for keeping you waiting for so long. Please note that open box EF400 will be back to stock in a few days/ next week." Chcesz kupić? Zastanawiam się nad zmianą dac ampa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
decees Posted November 3 Report Share Posted November 3 @side no chyba oni też tu zaglądają, bo dwie godziny po moim poście dostałem notyfikację, że wysyłają A żeby nie było całkiem off'owo to mp3store znacznie rozbudował katalog promocji względem tego co było udostępnione przed AVS z informacją, że do końca roku taniej nie będzie, tak więc u nich już można powiedzieć że jest BF 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karkolomny Posted November 3 Report Share Posted November 3 2 godziny temu, decees napisał(a): @side no chyba oni też tu zaglądają, bo dwie godziny po moim poście dostałem notyfikację, że wysyłają A żeby nie było całkiem off'owo to mp3store znacznie rozbudował katalog promocji względem tego co było udostępnione przed AVS z informacją, że do końca roku taniej nie będzie, tak więc u nich już można powiedzieć że jest BF ale ciekawa sytuacja jest u nich z HiFimanem... wcześniej były podane ceny normalne, * i ** ... teraz piszą by o ceny promocyjne dowiadywać się bezpośrednio w sklepie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zgreg Posted November 4 Report Share Posted November 4 https://letshuoer.net/blogs/news/letshuoer-black-friday-big-sale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x86 Posted November 16 Report Share Posted November 16 To chyba właściwe miejsce do umieszczenia informacji jaką zamieścił @PioterD : Wspominam bo sam skorzystałem z rabatu na świeży model wzmaka 👍 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted November 17 Report Share Posted November 17 (edited) Philips Audio X2HR/00 Fidelio za 379 PLN na Amazon.pl MOMENTUM 4 Wireless Special Edition za 1149 PLN na Amazon.pl Edited November 17 by marek_m 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuQi Posted November 17 Author Report Share Posted November 17 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karkolomny Posted November 17 Report Share Posted November 17 https://www.head-fi.org/threads/hifiman-member-rewards.970575/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuQi Posted November 18 Author Report Share Posted November 18 https://audeos.pl/pl/promotions 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuQi Posted November 20 Author Report Share Posted November 20 LINK 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweet Posted November 20 Report Share Posted November 20 11 minut temu, LuQi napisał(a): LINK Chyba nie zrobiły największej furory te ich IEMy, bo pchają je do prawie każdej promocji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karkolomny Posted November 20 Report Share Posted November 20 Fajne promki, niestety nie u nas... Dalej traktują nas jak trzeci świat... https://www.sennheiser-hearing.com/en-US/offers/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted November 22 Report Share Posted November 22 Bose QuietComfort Ultra na Amazon.de za ok. 1824 PLN (z przesyłką do PL) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_Mojo Posted November 22 Report Share Posted November 22 Dla Polaka Mark Levinson 5909 za 4,9 tysiąca: https://www.amazon.pl/Mark-Levinson-5909-bezprzewodowe-rozdzielczości/dp/B0BLNLQ5VS/ref=sr_1_1?crid=3R7IP5ZSHOIB2&keywords=mark%2Blevinson%2Bno%2B5909&qid=1700642418&sprefix=mark%2Blevi%2Caps%2C140&sr=8-1&th=1 dla Niemca, na tym samym Amazonie, black friday 20% czyli po kursie 4,4 zł x 800€ = 3,5 tysiąca: https://www.amazon.de/-/en/MARK-LEVINSON-5909-Resolution-Cancelling-red/dp/B0BLNLZW5L?th=1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy66 Posted November 22 Report Share Posted November 22 Okaż trochu empatii. Oj bidne te niemce, bidne skoro do Polski jeżdziły/jeżdżo po paliwo... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpatine Posted November 22 Report Share Posted November 22 (edited) Nie bardzo rozumiem. Przecież jest dostawa do Polski to jak dla Niemca? Ktoś sprawdza czy kupującym w Polsce jest Niemiec? Kupujac na amazon zawsze warto sprawdzić ceny w amazonie niemieckim, włoskim i hiszpańskim bo ceny są bardzo różne. Kwestia tylko poczekania dzień dłużej na paczkę. A jak ktoś prowadzi JDG to może kupić towary na 0% vat więc oferty często są bardzo korzystne Edited November 22 by Palpatine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted November 22 Report Share Posted November 22 Dokładnie 👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 22 Report Share Posted November 22 1 minutę temu, Palpatine napisał(a): Kupujac na amazon zawsze warto sprawdzić ceny w amazonie niemieckim, włoskim Taki mały offtop, ale włoskiego Amazona zdecydowanie nie polecam, na trzy zamówienia które tam robiłem tylko jedno doszło w całości, a i tak pakowanie pozostawało wiele do życzenia. Właśnie leciał do mnie iPhone 14 bo mieli w niezłej cenie, i co? Info z inPost, że paczka jest uszkodzona (jeszcze przed dostarczeniem) i zwracają ją do Amazon. Wiadomo, kasa wróci, ale na kilka dni jest zamrożona. Cyrk co tam się dzieje, a jak się poczyta na pepperze, to dużo ludzi ma z nimi problem, nawet byli tacy co podostawali puste paczki. Z hiszpańskim czy niemieckim Amazon nigdy takich akcji nie miałem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweet Posted November 22 Report Share Posted November 22 3 minuty temu, Dirian napisał(a): Taki mały offtop, ale włoskiego Amazona zdecydowanie nie polecam, na trzy zamówienia które tam robiłem tylko jedno doszło w całości, a i tak pakowanie pozostawało wiele do życzenia. Właśnie leciał do mnie iPhone 14 bo mieli w niezłej cenie, i co? Info z inPost, że paczka jest uszkodzona (jeszcze przed dostarczeniem) i zwracają ją do Amazon. Wiadomo, kasa wróci, ale na kilka dni jest zamrożona. Cyrk co tam się dzieje, a jak się poczyta na pepperze, to dużo ludzi ma z nimi problem, nawet byli tacy co podostawali puste paczki. Z hiszpańskim czy niemieckim Amazon nigdy takich akcji nie miałem. Oj, hiszpański też ma swoje za uszami. Hiszpania i Portugalia to dostawa prawie od razu, ale gdzieś dalej, to czasem się schodzi tydzień i dłużej, a i zwrot potrafi trwać tygodniami. Południowcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x86 Posted November 22 Report Share Posted November 22 Wygląda to na nowy porządek w Europie. To ja też nie do końca w temacie ale warto uwzględnić taki oto nius przy zamawianiu zza granicy : https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-nowy-sposob-napadow-na-tiry-straty-klientow-i-spedytorow-to-,nId,7154951#crp_state=1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted November 22 Report Share Posted November 22 17 minut temu, dweet napisał(a): Oj, hiszpański też ma swoje za uszami. Hiszpania i Portugalia to dostawa prawie od razu, ale gdzieś dalej, to czasem się schodzi tydzień i dłużej, a i zwrot potrafi trwać tygodniami. Południowcy Fakt, prędkość dostawy nie jest ekspresowa, ale na kilkanaście zamówionych paczek wszystko dotarło, w przeciwieństwie do makaroniarskiego Amazona. W zwroty na szczęście nie musialem się bawić. No ale dzięki za info, chyba czasem jednak lepiej sobie darować albo trochę więcej dopłacić i kupić gdzie indziej - szczególnie jeśli zamawiamy coś droższego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted November 22 Report Share Posted November 22 24 minuty temu, x86 napisał(a): Wygląda to na nowy porządek w Europie Brzmi groźnie. Bandyterka była i będzie. Tym bardziej warto kupować na Amazonie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts