Jump to content
Sivga & Sendy Audio - reaktywacja - specjalna oferta ×

Sivga & Sendy Audio - reaktywacja - specjalna oferta

Recommended Posts

• MP3store

Witajcie,

tytułowe słuchawki zrobiły nie mały szum na naszym rynku i na naszym forum. Przez pewien czas nie działo się nic - jednak już teraz wracamy do Was z pełną ofertą producenta oraz mocną propozycją możliwości zamówienia słuchawek w specjalnej ofercie.

To jest akcja jednorazowa i wyjątkowa. Dodatkowe wsparcie producenta dzięki czemu my również rezygnujemy z dużej części marży traktując to wyłącznie jako działanie marketingowe.

Nie będziemy zanudzać Was ścianą tekstu, informacje o samej marce znajdziecie na stronie producenta:

https://www.sivgaaudio.com/about

Poniżej przedstawimy modele, które pojawią się w ofercie wraz z regularnymi cenami oraz tymi, które będą obowiązywać w trakcie preorderu.

Tym razem, aby skorzystać z promocji, wystarczy, że dopiszecie w tym wątku swój nick, wybrany przez Was model(e) słuchawek oraz ewentualną kolorystykę i ilość produktów. Zamówienia/listę kompletujemy do końca września. Realizacja powinna rozpocząć się w drugiej połowie października - będziemy aktualizować sytuację na bieżąco w wątku.

A ) Sivga Robin (SV021) czarne lub brązowe / Cena regularna: 749zł / Cena preorder: 539zł / Strona producenta: KLIK

7981cf2af0068f20028e1e24ad590db0.jpg

B ) Sivga Oriole czarne lub brązowe / Cena regularna: 999zł / Cena preorder: 699zł / Strona producenta: KLIK

8c1c940dfdda5cd0202039e147134195.jpg

C ) Sivga Luan czarne lub brązowe / Cena regularna: 1499zł / Cena preorder: 999zł / Strona producenta: KLIK

2ccdf49f385a5c1d3a3d149e00a65443.jpg

D ) Sivga SV023 / Cena regularna: 1999zł / Cena preorder: 1399zł / Strona producenta: KLIK

eee48f16f422440aa20b7a70827df3f1.jpg

E ) Sendy Apollo / Cena regularna: 1799zł / Cena preorder: 1249zł / Strona producenta: KLIK

a7099241377b820f139e5b1d66fafb50.png

F ) Sendy Aiva / Cena regularna: 2699zł / Cena preorder: 1899zł / Strona producenta: KLIK

acb0e16897e3486b3eca7876cb87144d.png

G ) Sendy Peacock czarne lub złote / Cena regularna: 6299zł / Cena preorder: 4199zł / Strona producenta: KLIK

f21718ab9fdd489a4ff954d019c14b58.jpg

Stay tuned 🎵

Pozdrawiamy,

Zespół MP3Store

• Like 7
  • Thanks 1

Personalnie uważam, że taka cena jak z preorderu powyżej za Peacocki powinna być wyjściowa. Bo to znakomite nauszniki, tylko tyci przestrzelone cenowo. Ale w takiej promocji to grzech nie wziąć.

• Like 2

8 minut temu, timecage napisał(a):

Ale w takiej promocji to grzech nie wziąć.

Trudno, będę musiał iść do spowiedzi ;)

• Like 3

Całkiem ciekawą ofertę ma ta firma i widać, że czerpali z tańszego chi-fi garściami, bo sporo elementów konstrukcyjnych jest mi znana, ale to nic złego, bo są naprawdę dobrej jakości. Od Sendy Audio mam pady z modelu SIVGA P-II i jestem z nich bardzo zadowolony.

Gdybym nie musiał teraz mieszkania kupić, to bym Peackocki zamówił chyba. Miałem Robiny i S023 na kilka dni i oba modele są petardą w swojej cenie. Oba bardzo wygodne. S023 miały tak miły pałąk, że chciało się go głaskać. :D 

Edited by Saiya-jin
  • Like 1

19 godzin temu, Bednaar napisał(a):

Trudno, będę musiał iść do spowiedzi ;)

Zajmij mi miejsce w kolejce do konfesjonału... Ja to jestem notoryczny grzesznik... Mogłem je kupić w zeszłym roku w dość zbliżonej cenie. Wziąłem na testy i miałem je chyba tydzień. Podjąłem kilka prób przesłuchania i teraz mogę tylko tyle powiedzieć, że nie są to słuchawki dla każdego. Zanim podejmiecie decyzję o zakupie, polecam jednak przedtem udać się na odsłuch. Jest oczywiście masa recenzji w necie tych nauszników... Ja sięgnąłem do nich (recenzji) z ciekawości, by skonfrontować z moimi odczuciami. Chyba nigdy nie spotkałem się z tak rozbieżnymi ocenami... Dlatego polecam odsłuch a nie sugerowanie się recenzjami. Jedno trzeba przyznać - wykonanie jest na bardzo dobrym poziomie i tu nikt nie ma zastrzeżeń. Co do reszty... hmmm... Odsłuch, odsłuch i jeszcze raz odsłuch. W końcu są ludzie, którzy lubią kiszone śledzie i trudno z tym polemizować 😉

• Like 3

Godzinę temu, Karkolomny napisał(a):

Zajmij mi miejsce w kolejce do konfesjonału... Ja to jestem notoryczny grzesznik... Mogłem je kupić w zeszłym roku w dość zbliżonej cenie. Wziąłem na testy i miałem je chyba tydzień. Podjąłem kilka prób przesłuchania i teraz mogę tylko tyle powiedzieć, że nie są to słuchawki dla każdego. Zanim podejmiecie decyzję o zakupie, polecam jednak przedtem udać się na odsłuch. 

U mnie nie ma z tym problemu, bo po prostu nie stać mnie na słuchawki w tej cenie - więc chyba jednak dostanę rozgrzeszenie ;) Na odsłuch wybieram się, jak znajdę wolny czas - ale Ultrasone Signature Pure i tylko z ciekawości, nie planuję zmieniać słuchawek.

1 godzinę temu, Karkolomny napisał(a):

Zajmij mi miejsce w kolejce do konfesjonału... Ja to jestem notoryczny grzesznik... Mogłem je kupić w zeszłym roku w dość zbliżonej cenie. Wziąłem na testy i miałem je chyba tydzień. Podjąłem kilka prób przesłuchania i teraz mogę tylko tyle powiedzieć, że nie są to słuchawki dla każdego. Zanim podejmiecie decyzję o zakupie, polecam jednak przedtem udać się na odsłuch. Jest oczywiście masa recenzji w necie tych nauszników... Ja sięgnąłem do nich (recenzji) z ciekawości, by skonfrontować z moimi odczuciami. Chyba nigdy nie spotkałem się z tak rozbieżnymi ocenami... Dlatego polecam odsłuch a nie sugerowanie się recenzjami. Jedno trzeba przyznać - wykonanie jest na bardzo dobrym poziomie i tu nikt nie ma zastrzeżeń. Co do reszty... hmmm... Odsłuch, odsłuch i jeszcze raz odsłuch. W końcu są ludzie, którzy lubią kiszone śledzie i trudno z tym polemizować 😉

Co jest w ich brzmieniu tak kontrowersyjnego - w Twoim odczuciu?

3 godziny temu, timecage napisał(a):

Co jest w ich brzmieniu tak kontrowersyjnego - w Twoim odczuciu?

Nie jestem dobry w opisach subiektywnych odczuć... ale najkrócej - ciemne, ciężkie i "wilgotne" brzmienie. Określiłbym je jako "piwniczne" i wręcz "duszne". Do tego sybilanty. Niektórzy testerzy twierdzą, że to jest być może jakaś wada występująca nie we wszystkich egzemplarzach...

11 minut temu, Karkolomny napisał(a):

Do tego sybilanty. Niektórzy testerzy twierdzą, że to jest być może jakaś wada występująca nie we wszystkich egzemplarzach...

O ile ktoś nie zrobił porównania egzemplarzy teoretycznie sybilujących i nie sybilujących na tym samym torze, tej samej muzyce i tych samych uszach, to brzmi raczej mało prawdopodobnie.

Co do reszty wymienionych cech ogółem zgoda i sam miałem takie odczucia (wręcz oczekiwania) aż mi @audionanik zwrócił uwagę, jak wrażliwe są te nauszniki na charakter wzmacniacza. I faktycznie, na posiadanych u mnie sprzętach potrafią grać wilgotno i duszno, ale potrafią też neutralną i swobodną muzykalnością.

Wniosek z tego, że owszem, nieco kontrowersyjne nauszniki, ale raczej z powodu wrażliwości na tor. Natomiast na pewno nie jest to poziom kontrowersyjności znany z Nighthawków.

1 minutę temu, timecage napisał(a):

O ile ktoś nie zrobił porównania egzemplarzy teoretycznie sybilujących i nie sybilujących na tym samym torze, tej samej muzyce i tych samych uszach, to brzmi raczej mało prawdopodobnie.

Co do reszty wymienionych cech ogółem zgoda i sam miałem takie odczucia (wręcz oczekiwania) aż mi @audionanik zwrócił uwagę, jak wrażliwe są te nauszniki na charakter wzmacniacza. I faktycznie, na posiadanych u mnie sprzętach potrafią grać wilgotno i duszno, ale potrafią też neutralną i swobodną muzykalnością.

Wniosek z tego, że owszem, nieco kontrowersyjne nauszniki, ale raczej z powodu wrażliwości na tor. Natomiast na pewno nie jest to poziom kontrowersyjności znany z Nighthawków.

Testowałem na Shanling EM5 i iBasso dx320. W obu przypadkach brzmienie było takie samo... Jeśli słuchawki za 5k są faktycznie tak wrażliwe na tor, to ja osobiście dziękuję.

• Like 1

• MP3store changed the title to Sivga & Sendy Audio - reaktywacja - specjalna oferta
  • MP3store

Witajcie,

produkty pojawiły się na naszej stronie - jeszcze bez możliwości zakupu (walczymy z błędną informacją o dostępności na kartach produktowych), jednak już teraz można zapoznać się z opisami i specyfikacjami produktów:

https://mp3store.pl/search?controller=search&search_query=sivga

Stay tuned 🎵

Pozdrawiamy,

Zespół MP3Store

1. hubercik12311 - Sivga Oriole (czarne) - 1 szt.

2. manolo1 - Sivga Oriole (czarne) - 1 szt.

3. Ixok4 - Sivga Luan (czarne) - 1 szt.

• 2 weeks later...
W dniu 15.09.2023 o 10:10, MP3store napisał(a):

Witajcie,

produkty pojawiły się na naszej stronie - jeszcze bez możliwości zakupu (walczymy z błędną informacją o dostępności na kartach produktowych), jednak już teraz można zapoznać się z opisami i specyfikacjami produktów:

https://mp3store.pl/search?controller=search&search_query=sivga

Stay tuned 🎵

Pozdrawiamy,

Zespół MP3Store

1. hubercik12311 - Sivga Oriole (czarne) - 1 szt.

2. manolo1 - Sivga Oriole (czarne) - 1 szt.

3. Ixok4 - Sivga Luan (czarne) - 1 szt.

A kiedy planowana realizacja akcji?

• MP3store
12 godzin temu, hubercik12311 napisał(a):

A kiedy planowana realizacja akcji?

Planujemy realizować zamówienia najpóźniej na koniec października. Celujemy jednak w połowę miesiąca, żeby możliwie przyspieszyć realizację. Jak tylko będziemy w posiadaniu dokładniejszych informacji, z pewnością pojawią się aktualizacje w temacie.

Pozdrawiamy,

Zespół MP3Store