Jump to content
PROMOCJA MP3Store.pl i HiFiPRO.audio 08.03.2025 - 16.04.2025 ​☀️😎​ ×

Recommended Posts

Posted (edited)

FiiO pokazało nowe flagowce - model FiiO FX15.

4EST Sonion + 1BA Knowles + 1DD

Pierwszy raz FiiO zastosowało elektrostaty, ciekawe z jakim rezultatem. Co ciekawe, da sie je wyłączyć za pomocą przełącznika. Troche dziwny patent jak dla mnie - i co, wtedy zostajemy tylko z 1BA + 1DD? Jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić, ale poczekajmy na recki.

Więcej info: https://fiio.com/fx15

Cena 799 euro, ale na Hifigo już można kupić je za ~ 712 euro. Całkiem przyjemnie jak za flagowca, patrząc na to w jaki kosmos cenowy odlatują inny producenci.

@MP3store - może jakiś pre-order czy coś? ;)

fiiofx15.jpg

Edited by Dirian
  • Like 1
Posted

Timmy podzielił się pierwszymi wrażeniami, przez chwilę na ekranie pojawia się również wykresik (to podbicie góry nie wygląda dobrze, ale być może w praktyce jest lepiej) ;)

• Thanks 1
Posted

Już dawno się nauczyłem, żeby nie przejmować się wykresami, ale jakaś tam lampka zawsze się zapala ;)

Trzeba poczekać na konkretniejsze recki, póki co mnie FiiO w kwestii słuchawek nie zawiodło chociaż też nigdy nie zbierałem szczęki z podłogi. FH9 wspominam bardzo dobrze, ale tu mnie zastanawia ten dość dziwny zestaw driverów (tylko 1 BA), no i kwestia tego jak FiiO ogarnęło EST bo to jednak nie proste zadanie.

• MP3store
Posted
W dniu 15.07.2023 o 10:50, MP3store napisał(a):

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po weekendzie wrócimy z informacjami 🤫

Przepraszamy, ale sytuacja nieznacznie się opóźni. Niemniej, nie wracamy do Was z pustymi rękami:

Alternatywa 1 niebawem nowości KLIK

Alternatywa 2 KLIK

Aktualizację w sprawie FiiO, postaramy się donieść możliwie szybko.

Stay tuned🎵

Pozdrawiamy,

Zespół MP3Store