milosz1922 Posted May 24 Report Share Posted May 24 (edited) Witam, Szukam słuchawek True Wireless do 400/500 zł do słuchania muzyki z telefonu - ważne żeby bateria trzymała powyżej 6 godzin Jakie propozycje ? Edited May 24 by milosz1922 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jaro54 Posted May 24 Report Share Posted May 24 (edited) Soundcore Space A40. Na eu.soundcore.com z kuponem za 69,99 euro Edited May 24 by Jaro54 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 loathe Posted May 24 Report Share Posted May 24 Samsung buds2. są za xkom za 450, ale po zastosowaniu kuponu ze strony samsunga finalnie kosztują 199zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 milosz1922 Posted May 25 Author Report Share Posted May 25 Gdzie znaleźć ten kupon ? Szukam i nie widzę 🙄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator kurop Posted May 25 Moderator Report Share Posted May 25 to nie jest kupon tylko cashback po wypełnieniu formularza https://www.samsung.com/pl/campaign/audio-sound/zwrot-galaxybuds/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jaro54 Posted May 25 Report Share Posted May 25 40 minut temu, milosz1922 napisał(a): Gdzie znaleźć ten kupon ? Szukam i nie widzę 🙄 Jak nie masz flagowego Samsunga to odpuść, sytuacja podobna do Airpodsów i IPhone'a znośnie tylko w swoim uniwersum gra. Tańszych niż Space A40 z tak8m poziomem dźwięku i czasem pracy 8-9 godzin na jedynym ładowaniu nie znajdziesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Przemi Posted May 25 Report Share Posted May 25 huawei pro buds 2, mam i serdecznie polecam. Przerobiłem dużo TWS i te grają lepiej niż WF-1000XM4 które też przewinęły mi się przez ręce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jaro54 Posted May 25 Report Share Posted May 25 5 minut temu, Przemi napisał(a): huawei pro buds 2, mam i serdecznie polecam. Przerobiłem dużo TWS i te grają lepiej niż WF-1000XM4 które też przewinęły mi się przez ręce. Tylko cena sporo ponad budżet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Przemi Posted May 25 Report Share Posted May 25 1 godzinę temu, Jaro54 napisał(a): Tylko cena sporo ponad budżet na allegro i olx są po 580zł myślę, że przy lekkiej negocjacji zejdzie do 500zł. A w tej cenie będą spoko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 milosz1922 Posted May 26 Author Report Share Posted May 26 W dniu 25.05.2023 o 11:26, Jaro54 napisał(a): Jak nie masz flagowego Samsunga to odpuść, sytuacja podobna do Airpodsów i IPhone'a znośnie tylko w swoim uniwersum gra. Tańszych niż Space A40 z tak8m poziomem dźwięku i czasem pracy 8-9 godzin na jedynym ładowaniu nie znajdziesz Mam Samsunga Galaxy S20 FE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
milosz1922
Witam,
Szukam słuchawek True Wireless do 400/500 zł do słuchania muzyki z telefonu - ważne żeby bateria trzymała powyżej 6 godzin
Jakie propozycje ?
Edited by milosz1922Link to comment
9 answers to this question
Recommended Posts