Jump to content

Otwieramy się dla Was na Nowo - Nowy salon MP3Store we Wrocławiu zaprasza

Recommended Posts

Po tyluuuu latach w końcu piękny salon ❤️

Pamiętam jak dziś początki salonu w starym miejscu i mój zakup KossPortaPro i Covona. Utkwiło mi to tak w pamięci bo wydałem wówczas cała swoją wypłatę 1300pln 🙂

• Like 3

Sala odsłuchowa jest  ze 3 razy większa niż cały poprzedni "salon" :) Gratki, na pewno odwiedzę, chociaż będzie mi trochę brakowało klientów komisu GSM, co za oryginały tam przychodziły.

• Haha 4

• Moderator
Teraz, zdzichon napisał(a):

Sala odsłuchowa jest  ze 3 razy większa niż cały poprzedni "salon" :) Gratki, na pewno odwiedzę, chociaż będzie mi trochę brakowało klientów komisu GSM, co za oryginały tam przychodziły.

Ja już miałem serio dość tamtych klimatów a tutaj odwrót o 180 stopni. Cisza, spokój dużo miejsca. Jeszcze tylko rozłożyć się do końca ze sprzętem i będzie super :)

• Like 4

Teraz, kurop napisał(a):

Ja już miałem serio dość tamtych klimatów

Nie wątpię. Co innego wpaść na chwilę, a co innego mieć styk z tym na codzień.

Salon wygląda super, na pewno wpadnę niedługo na pogadankę.

29 minut temu, waski napisał(a):

Pamiętam jak dziś początki salonu w starym miejscu i mój zakup KossPortaPro i Covona. Utkwiło mi to tak w pamięci bo wydałem wówczas cała swoją wypłatę 1300pln 🙂

Super historia :D Ja ponad 10 lat temu wszedłem do salonu Marcina i wyszedłem z Cowonem E2 + Soundmagic E10, mój pierwszy "świadomie" kupiony sprzęt audio. Mam wrażenie, że gdyby nie tamta wizyta, to moje audio-życie na pewno by się potoczyło inaczej, nie poznałbym tylu super ludzi z forum, nie jeździł na meety, nie odkrył całej masy świetnego sprzętu i muzyki. Marcin Kurop na prezydenta! :D

• Like 2

• Moderator

wjeżdżasz wzdłuż madalińskiego (wzdłuż nasypu) i tam można zaparkować albo wjechać na teren osiedla (po prawej budowa po lewej gotowe budynki) jedziesz do końca prosto i do końca w lewo

Bardzo fajna lokalizacja, nawet pociągiem można przyjechać na zakupy.

• Like 1

Wybieram się na miejsce i przekażę czy to prawda czy grafik się starał :)

• Like 1

Godzinę temu, Najner napisał(a):

Ja ponad 10 lat temu wszedłem do salonu Marcina i wyszedłem z Cowonem E2 + Soundmagic E10, mój pierwszy "świadomie" kupiony sprzęt audio.

Moja pierwsza empetrójka kupiona w starym salonie. Ile ja na nią zbierałem, a i tak musiałem się zadowolić wersją z USB 1.0 Zapełnienie pamięci trwało cały wieczór ;)

PXL_20230310_125942499.jpg

• Like 6

• Moderator
1 godzinę temu, Rafacio napisał(a):

A ja będę nudny i po raz wtóry napiszę, że strasznie ponure te wasze nowe wystroje. W Gdańsku też tak będzie?

Dzięki za szczerą opinię, nie wiem jak z Gdańskiem będzie i nie wiem też niestety kiedy

38 minut temu, kurop napisał(a):

nie wiem jak z Gdańskiem będzie i nie wiem też niestety kiedy

To lipa, bo wysyłko kupować nie lubię. Widać, nie zależy wam na Trójmieście.

Edited by Rafacio
  • Haha 1

• Moderator
1 minutę temu, Rafacio napisał(a):

To lipa, bo wysyłko kupować nie lubię. Widać, nie zależy wam na Trójmieście.

Nie jestem decyzyjny w kwestiach związanych z Gdańskiem. Nie jestem w stanie nic pomóc niestety. 

No więc byłem na miejscu i muszę stwierdzić ze jednak to nie jest praca grafika, wszytko wydaje się prawdziwe… nawet słuchawki tak ładnie poukładane.

2 godziny temu, Rafacio napisał(a):

ponure te wasze nowe wystroje.

Dlatego zaniosłem roślinkę na nowe miejsce niech rośnie w muzyce😛

• Like 4
  • Thanks 1