MP3store MP3store Posted February 22 MP3store Report Share Posted February 22 Cześć W związku ze zmianami oraz rozwojem sklepów, poszukujemy osoby do pracy w planowanym, nowym sklepie w Trójmieście Osoby zainteresowane, prosimy o wysyłanie swoich zgłoszeń na : kontakt@mp3store.pl Obowiązki: Obsługę klientów oraz aktywna sprzedaż Realizacja zamówień Dbanie o ekspozycję i porządek na sklepie Sporządzanie miesięcznej dokumentacji Prowadzenie komunikacji z klientami poprzez kanały social media Możliwość dodatkowych prac oraz dochodów w zależności od umiejętności Oczekujemy: Zainteresowania Sprzętem Audio Samodzielności i Zaangażowania Inicjatywy w działaniu Mile widziane doświadczenie w bezpośredniej obsłudze klienta oraz sprzedażny internetowej Oferujemy prace w młodym zespole i w miłej atmosferze. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted February 23 Report Share Posted February 23 @MP3store Sorki za mały offtop ale czy można poznać nową lokalizację sklepu? Oby była gdzieś w dogodnym miejscu jak poprzednia miejscówka we wrzeszczu 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted February 23 Report Share Posted February 23 Rudniki, Olszynka obstawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted February 23 Report Share Posted February 23 31 minut temu, Rafacio napisał(a): Rudniki, Olszynka obstawiam. Na pewno XDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store mp3storeBDG Posted February 24 MP3store Report Share Posted February 24 Orunia z ciekawości jest nadal hardcorowo czy już mniej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted February 24 Report Share Posted February 24 Da się ją przejść Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted February 24 Report Share Posted February 24 5 minut temu, Rafacio napisał(a): Da się ją przejść Ale nie ze słuchawkami na głowie 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpatine Posted February 24 Report Share Posted February 24 HiFi Pro to przynajmniej Garnizon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPM Posted February 24 Report Share Posted February 24 Na Garnizonie jest juz Top Hifi. Mozna by dwa sklepy odwiedzać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted February 25 Report Share Posted February 25 (edited) Garnizon to przed wszystkim ma tą zaletę, że jest dobry dojazd komunikacją, bo to Wrzeszcz, a dla przyjeżdżających samochodem są (płatne, bo płatne) miejsca do zaparkowania. A ten Top mnie nie przekonał i jak coś będę od nich potrzebował to wolę Sopot. Edited February 25 by Rafacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted March 3 Report Share Posted March 3 (edited) Coś się dzieje w temacie? Niech będzie i hifipro, tylko te nowe sklepy są okropnie szare, bure i ponure. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie oglądając zdjęcia. Edited March 3 by Rafacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel Posted March 3 Report Share Posted March 3 Godzinę temu, Rafacio napisał(a): Coś się dzieje w temacie? Niech będzie i hifipro, tylko te nowe sklepy są okropnie szare, bure i ponure. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie oglądając zdjęcia. Tak ma być, a jak nie wierzysz, to spytaj Doroty Szelągowskiej. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted March 3 Report Share Posted March 3 3 godziny temu, majkel napisał(a): Tak ma być, a jak nie wierzysz, to spytaj Doroty Szelągowskiej. Nie wiedziałem kto to, ale sprawdziłem. Faktycznie. Wszystko szare, ewentualnie można zaszaleć z brązem. No trudno. Taka moda chyba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted March 3 Report Share Posted March 3 Oj tam, oj tam. Zatowarują się i będzie kolorowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dirian Posted March 3 Report Share Posted March 3 5 godzin temu, Rafacio napisał(a): Coś się dzieje w temacie? Niech będzie i hifipro, tylko te nowe sklepy są okropnie szare, bure i ponure. Takie przynajmniej odnoszę wrażenie oglądając zdjęcia. Wszystko będzie lepsze, niż dotychczasowa piwnica i ten czerwony fotel XD Chociaż nie powiem, miało to swój klimat... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted March 3 Report Share Posted March 3 (edited) W tej głebokiej piwnicy było cicho i można było sobie posłuchać słuchawek otwartych spokojnie. Poza tym to była kanapa.😎 Swoją drogą fajne sklepy poznikały z Jesionowej. Najpierw sklep z m.in. korkami i pistoletami do nich. Potem zniknął sklep z częsciami elektronicznymi. Teraz mp3store. A w międzyczasie, czyli 23 lata temu mój mieszkający tam przyjaciel wyprowadził się do Koszalina, po czym w związku z zawirowaniami z kobietami przestaliśmy być przyjaciółmi. Także mi Jesionowa pasowała. Nie jest to dla mnie ulica jedna z wielu. Edited March 3 by Rafacio 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store DeVilio Posted March 21 MP3store Report Share Posted March 21 Też jestem ciekaw gdzie będzie nowy sklep, chętnie odwiedzę A piwnica? Było klimatycznie, 12 lat wspomnień (z czego większość w piwnicy ) ale przyznacie że bawiliśmy się wszyscy dobrze i wspomnienia są dobre. Doradzanie wam wszystkim w temacie audio, pokazywanie nowego świata muzyki, poznawanie nowych sprzętów, marek, niekończące się dyskusje, wiele fajnych znajomości... Fajnie się to wspomina... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubercik12311 Posted March 21 Report Share Posted March 21 14 minut temu, DeVilio napisał(a): Też jestem ciekaw gdzie będzie nowy sklep, chętnie odwiedzę A piwnica? Było klimatycznie, 12 lat wspomnień (z czego większość w piwnicy ) ale przyznacie że bawiliśmy się wszyscy dobrze i wspomnienia są dobre. Doradzanie wam wszystkim w temacie audio, pokazywanie nowego świata muzyki, poznawanie nowych sprzętów, marek, niekończące się dyskusje, wiele fajnych znajomości... Fajnie się to wspomina... Czerwona kanapa i kupiłem najpierw jakieś soundmagic (mam je w szufladzie do dziś) a potem Takstary Pro80. A następne to już jak z górki się potoczyły. Dużo wspomnień i znajomość z Wojtkiem do dziś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted March 21 Report Share Posted March 21 4 godziny temu, DeVilio napisał(a): Też jestem ciekaw gdzie będzie nowy sklep, chętnie odwiedzę To wy nawet jeszcze nie wiecie, gdzie ten sklep będzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubercik12311 Posted March 29 Report Share Posted March 29 W dniu 21.03.2023 o 18:27, Rafacio napisał(a): To wy nawet jeszcze nie wiecie, gdzie ten sklep będzie? Wojtek się wymiksował i pracuje gdzie indziej więc nie wie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted March 30 Report Share Posted March 30 Rozumiem. Czyli wygląda na to, że szukają tak by nie znaleźć. Trudno. Będę kupował gdzie indziej. Nie lubię internetowych zakupów. Wolę sprzęt obadać przed zakupem, a o zwrotach wiele razy już się wypowiedziałem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassfreak Posted April 11 Report Share Posted April 11 Czyli rozumiem że nowy sklep nigdy nie powstanie? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted April 11 Report Share Posted April 11 (edited) 38 minut temu, bassfreak napisał(a): Czyli rozumiem że nowy sklep nigdy nie powstanie? xD A widzisz jakieś postępy w tym temacie? Jakby im zależało to już by był. Lokali jest pełno pustych. Pracownika do takiej spokojnej pracy można znaleźć bez problemu, chyba, że problemem jest najniższa krajowa. Edited April 11 by Rafacio 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubercik12311 Posted April 11 Report Share Posted April 11 56 minut temu, Rafacio napisał(a): A widzisz jakieś postępy w tym temacie? Jakby im zależało to już by był. Lokali jest pełno pustych. Pracownika do takiej spokojnej pracy można znaleźć bez problemu, chyba, że problemem jest najniższa krajowa. Niestety ale znalezienie pracownika w tych czasach to jest rollercoaster. Każdy ma wymagania z kosmosu co do wynagrodzenia a umiejętności zero. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus1233 Posted April 11 Report Share Posted April 11 Godzinę temu, hubercik12311 napisał(a): Niestety ale znalezienie pracownika w tych czasach to jest rollercoaster. Każdy ma wymagania z kosmosu co do wynagrodzenia a umiejętności zero. To nie ma pszyuczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts