blackromek Posted February 3 Report Share Posted February 3 Witam nabyłem do pc Akg 271 Mk II i okazały się świetne do np Jazzu , szukam słuchawek zdecydowanie lepszych jakościowo o podobnej charakterystyce brzmienia do Akg czyli super podkreślona średnica czystość przekazu i chyba liniowość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rafacio Posted February 3 Report Share Posted February 3 (edited) 11 godzin temu, blackromek napisał(a): szukam słuchawek zdecydowanie lepszych jakościowo Czyli jakich? Pod jakim względem? Przecież to bardzo dobre słuchawki w kategoriach bezwzględnych są. Ale jakby się upierać mocno i o ile dobrze je jeszcze pamiętam to Ultrasone Edition M. Co prawda nie jest to to samo tylko lepiej, ale ogólnie u mnie wspominam K271 i 272 słuchając na emkach. Edited February 3 by Rafacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
blackromek
Witam nabyłem do pc Akg 271 Mk II i okazały się świetne do np Jazzu , szukam słuchawek zdecydowanie lepszych jakościowo o podobnej charakterystyce brzmienia do Akg czyli super podkreślona średnica czystość przekazu i chyba liniowość
1 answer to this question
Recommended Posts