lobuz1 Posted January 24 Report Share Posted January 24 (edited) Na sprzedaż: 1. Wzmacniacz OTL Sinus Audio ProAudio 6AS7 (GE), zakupiony w maju 2021, ale mało słuchany bo dużo torów. Jest w idealnym stanie, warto. Można odebrać w Warszawie, a transport do dogadania- dużo jeżdżę, więc może jest szansa na dostarczenie sprzętu, albo wyślę. Cena 3100 zł Tutaj recenzja tego modelu: https://highfidelity.pl/@main-3782&lang= 2. Mam jeszcze idealne do OTL słuchawki Bayerdynamic T1 v2 600 Om, na gwarancji, jak nowe, z pudełkiem, nieużywanym etui, mam jako opcja dodatkowy oryginalny kabel XLR 3m (+400zl). Cena 2900 zł 3. Wzmacniacz Singxer SA1, jak nowy- mało używany, świetny sprzęt pracujący w klasie A, kompletny zestaw z pudełkiem, kupiony w Chinach w czerwcu 2021. Singxer to solidna chińska marka, z fajnymi rozwiązaniami a nie kolejna, taka sama, nudna kalka. Cena 1900zł 4. Dac Chord Qutest, kupiony w lipcu 2022, na gwarancji w Pl, jak nowy, chwilę słuchany, kompletny zestaw z pudełkiem- Cena 4500zł Edited January 27 by lobuz1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lobuz1 Posted February 2 Author Report Share Posted February 2 (edited) Aktualne.Mogę komuś zdecydowanemu dostarczyć bo ruszam w trasę (wyjaśnienie dla dociekliwych- uwaga: nie koncertową bo nie gram na mandolinie czy banjo) od poniedziałku: Warszawa-Oława-Wroclaw-Kraków-Łódż-????-Warszawa Edited February 2 by lobuz1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts