pilotKA Posted January 21, 2023 Report Posted January 21, 2023 ZA oknem snieg sypie , i tak sobie pomyslałem ze moze ktoś z Was Szanownych K olegów , juz ma troche dosc słuchawek i pragnie przejsc na zestaw stacjonarny głosnikowy . Przyznaje sie ze obrabowałem audioszrot mojego kolegi{no powiedzmy kolegi} i wpadły w moje rece wzmacniacze tranzystorowe i lampowe nieco juz leciwe ale jak to mówia --stary ale jary... Bez pitolenia lista wzmacniaczy które testuję sony taf419 rotel 935bx pionier a 109 pionier a 301 pionier a 447 onkyo 9210 nad c 350 denon 1500r yamaha ax 500 yamaha ax 397 sony str db 940 { ampli kd} i LAMPOWCE FX audio p1 { 2x 2,5 w} Miniwatt p G Marakiewicza nobsound litlle bear p7 Old Chen el 34 b boyuurange a9 { wariacja odl chena } Ming Da 34 l Yaqin 5881 a gdyby ktos chciał dowiedziec sie jak i z czym to gra to zapraszam do zadawania pytań .... dodam tylko ze testowane z 11 toma parami kolumn te wzmaki były wiec raczej wszystko sie wyjasniło kto z kim a kto kumu nie przypasował. moje ''recenzje '''sa krótkie . wiec spokojnie. 1 Quote
Qaz12 Posted January 21, 2023 Report Posted January 21, 2023 Od dawna nie mogę się zdecydować między Kef ls50 meta a ATC SCM 11, miałeś okazję je porównać? Quote
bakus1233 Posted January 21, 2023 Report Posted January 21, 2023 Czemu robisz takie długie spacje ? 1 Quote
pilotKA Posted January 21, 2023 Author Report Posted January 21, 2023 niestety ani atc ani kefów nigdy nie słuchałem i chyba nie posłucham , bo cenowo sa dla mnie poza zasiegiem . powiedzmy. kolumny uzyte do testów to silny lub słby budzet wszystko uzywki i to dosc tanie do tysiaca złotych. 2 minuty temu, bakus1233 napisał(a): Czemu robisz takie długie spacje ? niewiem co odpowiedziec. ok lista kolumn czyli [ krotkie spacje ] podłogówki - jbl l60 phonar volume 1.1 acousitic energy 105 bns soundcolumn 2 [ układ przeciwsobny głosników niskotonowych} dali 104 podstawkowce - phonar compact 2 canton ergo 31 dc bns bronx 3 magnat qantum 603 jbl lx22 Quote
lobuz1 Posted January 21, 2023 Report Posted January 21, 2023 35 minut temu, bakus1233 napisał(a): Czemu robisz takie długie spacje ? Kuleje jeszcze interpunkcja, brak znaków dialektycznych i rozpoczynanie zdania z małej litery.😊 Quote
ronald Posted March 16, 2023 Report Posted March 16, 2023 Ten Ming da kolego to coś warte? Pewnie trudne pytanie,ale zależy mi przede wszystkim na opinii czy on buczy szumi... Wszak to China pełną gębą z całym szacunkiem do chińskiej myśli technologicznej. Quote
pilotKA Posted August 24, 2023 Author Report Posted August 24, 2023 W dniu 16.03.2023 o 20:36, ronald napisał(a): Ten Ming da kolego to coś warte? Pewnie trudne pytanie,ale zależy mi przede wszystkim na opinii czy on buczy szumi... Wszak to China pełną gębą z całym szacunkiem do chińskiej myśli technologicznej. jaesli spotkasz na ogłoszeniach mingde el 34 to bierz w ciemno -- jako lampowy wzmacniacz to wzmacniacz docelowy . On kompletnie nie szumi nie ma przydwieku , tylko płynie muzyka. Quote
saico Posted November 8, 2023 Report Posted November 8, 2023 Wzmacniacz "Miniwatt p G Makarewicza" - ten wpis wymaga sprostowania, konstruktor tych wzmacniaczy nie jest powiązany z osobą G. Makarewicza, który tworzy forum Trioda.pl. To całkiem inna osoba i zbieżność jedynie Imion jest tu przypadkowa i niestety zbyt często powielana. Quote
saico Posted November 8, 2023 Report Posted November 8, 2023 Wzmacniacz "Miniwatt" p G Makarewicza" - ten wpis wymaga sprostowania, konstruktor tych wzmacniaczy nie jest powiązany z osobą G. Makarewicza, który tworzy forum Trioda.pl. To całkiem inna osoba i zbieżność jedynie Imion jest tu przypadkowa i niestety zbyt często powielana. Quote
Recommended Posts