Corvin74 Posted January 29 Author Report Share Posted January 29 Zwolniło się jedno miejsce więc dopisuje @Mayster 1. Najner 2. Zdzichon 3. RadekBe 4. capriIII 5. Praedo 6. robertos 7. Name44 8. side 9. FranticPhil 10. jacmiszcz92 11. Kridzu 12. Mayster 13. BitWolf 14. Tytus1988 15. stefanbat 16. Elos (wstępnie) 17. Docentore 18. Adrian 19. Lord Rayden (jak praca nie przeszkodzi) 20. Tajniakos (jak praca pozwoli) 21. lsd 22. brunnerius 23.Samuel_ - jak praca nie przeszkodzi 24.Gracjan (wstępnie) 25. Bartek 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracjan Posted January 30 Report Share Posted January 30 Również nie dam rady przyjechać. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekBe Posted January 30 Report Share Posted January 30 @Tytus1988 A tak mi przez myśl przeszło czy nie mógłbyś zabrać swoich SR-007 mk1. Miałbym okazję posłuchać po raz pierwszy i od razu bezpośrednio na mojej Canadzie. Do zrobienia? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted January 31 Report Share Posted January 31 @RadekBeteż o tym myślałem, bo bardzo chętnie porównałbym bezpośrednio z Twoimi mk2 😉 W takim razie zabieram je z sobą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekBe Posted January 31 Report Share Posted January 31 1 minutę temu, Tytus1988 napisał(a): @RadekBeteż o tym myślałem, bo bardzo chętnie porównałbym bezpośrednio z Twoimi mk2 😉 W takim razie zabieram je z sobą Świetnie, dzięki wielkie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tytus1988 Posted January 31 Report Share Posted January 31 Nie ma sprawy 😉👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tajniakos Posted February 1 Report Share Posted February 1 Kurop-ie, Chlopaki czy jest opcja zebrac: Meze 109 Pro, DCA Ether C i Audeze LCD-XC? Chcialbym rzucic uchem czy moj DAP to uciagnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvin74 Posted February 1 Author Report Share Posted February 1 9 minut temu, Tajniakos napisał(a): Meze 109 Pro Meze mam, to wezmę Zwolniło się jedno miejsce więc dopisuje @espe0 1. Najner 2. Zdzichon 3. RadekBe 4. capriIII 5. Praedo 6. robertos 7. Name44 8. side 9. FranticPhil 10. jacmiszcz92 11. Kridzu 12. Mayster 13. BitWolf 14. Tytus1988 15. stefanbat 16. Elos (wstępnie) 17. Docentore 18. Adrian 19. Lord Rayden (jak praca nie przeszkodzi) 20. Tajniakos (jak praca pozwoli) 21. lsd 22. brunnerius 23.Samuel_ - jak praca nie przeszkodzi 24.Espero 25. Bartek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
side Posted February 1 Report Share Posted February 1 @docentore Masz jeszcze Heyday i mógłbyś wziąć? Chętnie porównałbym je z Raptgo Hook. @espe0 Weźmiesz swoje Softearsy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
espe0 Posted February 1 Report Share Posted February 1 5 minut temu, side napisał(a): @espe0 Weźmiesz swoje Softearsy? Wezmem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
side Posted February 1 Report Share Posted February 1 @bigmaras Czy masz może demo Dunu SA6? Wiele dobrego o nich czytam i jestem ich bardzo ciekaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigmaras Posted February 1 Report Share Posted February 1 6 godzin temu, side napisał(a): @bigmaras Czy masz może demo Dunu SA6? Wiele dobrego o nich czytam i jestem ich bardzo ciekaw. Tak, mogę podrzucić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
docentore Posted February 2 Report Share Posted February 2 17 godzin temu, side napisał(a): @docentore Masz jeszcze Heyday i mógłbyś wziąć? Chętnie porównałbym je z Raptgo Hook. @espe0 Weźmiesz swoje Softearsy? Wezmę następujące rzeczy: 1. Tempotec V6 2. LinYuMei m400+ dac/amp 3. Tangzu heyday 4. Yinyoo ST7 5. Shuoer EJ07M 6. Aroma Audio WG6.2 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvin74 Posted February 2 Author Report Share Posted February 2 To ja uzupełniając od siebie: 1. Tempotec V6 2. LinYuMei m400+ dac/amp 3. Tangzu heyday 4. Yinyoo ST7 5. ShEmpyreanAroma Audio WG6.2 7. Meze 109Pro 8. Meze Empyrean 9. ZMF VC 10. WBA Electron Jak możecie dopisujcie do listy to wyjdzie nam co będzie 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekBe Posted February 2 Report Share Posted February 2 Hej. Uzupełniam listę o moje. 1. Tempotec V6 2. LinYuMei m400+ dac/amp 3. Tangzu heyday 4. Yinyoo ST7 5. ShEmpyreanAroma Audio WG6.2 7. Meze 109Pro 8. Meze Empyrean 9. ZMF VC 10. WBA Electron 11. STAX Omega 2 (SR-007 mk2) + energizer Canada 12. iFI iCAN Pro Signature 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Name44 Posted February 2 Report Share Posted February 2 1. Erzetich Phobos 2. Shure Aonic 50 3. Chord Qutest 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najner Posted February 2 Report Share Posted February 2 (edited) 1. Tempotec V6 2. LinYuMei m400+ dac/amp 3. Tangzu heyday 4. Yinyoo ST7 5. ShEmpyreanAroma Audio WG6.2 7. Meze 109Pro 8. Meze Empyrean 9. ZMF VC 10. WBA Electron 11. STAX Omega 2 (SR-007 mk2) + energizer Canada 12. iFI iCAN Pro Signature 13. Erzetich Phobos 14. Shure Aonic 50 15. Chord Qutest 16. Chord Mojo2 17. Hiby R3 Saber 18. Sony A55 Mod 19. Aune B1S 20. Yinyoo ST7 21. Sony linkbuds S 22. Fidelio X2HR (chociaż nie wiem, czy warto) 23. LetShuoer S12 24. Qudelix 5k 25. Astell Pee51 Edited February 2 by Najner 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvin74 Posted February 2 Author Report Share Posted February 2 He, he zaraz nam @kurop nie będzie potrzebny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bywalec kurop Posted February 2 Bywalec Report Share Posted February 2 Niezła lista gości i oczywiście sprzętu ja skromnie wezmę aurisa, ultrasone eleven oraz eight, może jeszcze signature master sp3000 zestaw bravura/sonoma mogę coś z iemów wziąć pokroju trifecta, firaudio, może jakieś nowe wynalazki typu fiio fw5 campfire orbit 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvin74 Posted February 2 Author Report Share Posted February 2 @kurop i jak możesz nowe HE1000v2 Stealth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bywalec kurop Posted February 2 Bywalec Report Share Posted February 2 wezmę 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samuel_ Posted February 2 Report Share Posted February 2 1. Tempotec V6 2. LinYuMei m400+ dac/amp 3. Tangzu heyday 4. Yinyoo ST7 5. ShEmpyreanAroma Audio WG6.2 7. Meze 109Pro 8. Meze Empyrean 9. ZMF VC 10. WBA Electron 11. STAX Omega 2 (SR-007 mk2) + energizer Canada 12. iFI iCAN Pro Signature 13. Erzetich Phobos 14. Shure Aonic 50 15. Chord Qutest 16. Chord Mojo2 17. Hiby R3 Saber 18. Sony A55 Mod 19. Aune B1S 20. Yinyoo ST7 21. Sony linkbuds S 22. Fidelio X2HR (chociaż nie wiem, czy warto) 23. LetShuoer S12 24. Qudelix 5k 25. Astell Pee51 26. Focal Utopie, może co jeszcze dojdzie jako tor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
docentore Posted February 3 Report Share Posted February 3 Dwa pytanka: 1. Wybiera się ktoś może ze stolicy jakimś transportem samochodowym bądź innym? W grupie raźniej podróżować, nawet w pociągu iść do kibla łatwiej bez plecaka z gratami itp. 2. re:sprzęt - mogę zabrać jak będą chętni któreś z nauszników, ale tam jest sama drobnica: Grado SR325x, Fostex T-00X, ATH ESW9, thinksound on2, ATH by Michauczok. Pozdro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted February 3 Report Share Posted February 3 6 godzin temu, docentore napisał(a): nawet w pociągu iść do kibla łatwiej bez plecaka z gratami itp. Bez przesady. Tak od razu cię nie okradną. A jak będziesz wszędzie zabierać plecak to wtedy nabiorą podejrzeń, że jest w nim coś cennego i zabiorą już po wyjściu z pociągu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weird_O Posted February 4 Report Share Posted February 4 (edited) Hej, gdyby się zwolniło miejsce to chętnie wskoczę. Wezmę: DAC/AMP: Burson CV2+ Słuchawy: Grado GS1000i, Yamaha YH-100 modowane, Nighthawki drewniaki, ATH R70X z forzą noir, może coś jeszcze Edited February 4 by Weird_O 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts