Jump to content

Ear Stream Black Pearl NOS

majkel

Recommended Posts

Sprzedam wzmacniacz słuchawkowy Black Pearl w stanie new old stock. Przeleżała wiele lat u klienta w domu, bo wyjechał za granicę. Pograła w sumie kilka godzin. Sprzęt po przeglądzie. Wersja podstawowa, kolor czarny, dioda świeci na niebiesko.

Po otwarciu obudowy okazało się, że jest to dość wyjątkowy egzemplarz, z tranzystorową regulacją offsetu. Czyli taki przodek Sonic Pearl, która poszła potem do recenzji na highfidelity.pl i otrzymała nagrodę roku 2012. Jak na Black Pearl gra raczej ciemno, więc łatwo się przyswaja to brzmienie, które nie traci konturów, nie muli.

Cena 1117zł. Szip w cenie - DPD albo InPost. Zasilacz na zdjęciu też w cenie - to jest nówka, zupgradowana lepszym kablem DC. Klient mi nie przywiózł z UK swojego, bo ciężki, a wysyłka jest nieopłacalna dla niego.

Na sprzęt mogę dać gwarancję na rok. Egzemplarz pochodzi sprzed czasu stosowania plomb, ale mogę założyć, jak ktoś chce. Paragon lub FV jako dowód zakupu. Kontakt na PW.

IMG_20230107_160612.jpg

IMG_20230107_160524.jpg

IMG_20230107_160344.jpg

Edited by majkel
  • Like 3

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy