Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store

Hiby R2 mk.2 za rogiem :)

marek_m

Recommended Posts

Wchodz臋 w dzia艂 by zada膰 pytanie w temacie R2 czy kto艣 s艂ysza艂 co艣 o nast臋pcy, czy w og贸le ma szanse si臋 pojawi膰 itp. a tu masz聽馃槤

W dniu 6.01.2023 o 16:31, marek_m napisa艂(a):

Prezentuje si臋 zacnie 馃憤

Nie wiem co uda艂o ci si臋 z tego wyczyta膰 ale ja widz臋 bateri臋 bez zmian za to inny ESS o wi臋kszych mo偶liwo艣ciach co nie ma znaczenia dla mnie przy tak nastawionym na mobilno艣膰 grajku. Za to usun臋li dwa przyciski zast臋puj膮c pokr臋t艂em co zn贸w w mobilnym a nawet sportowym wr臋cz u偶ytku imho mija si臋 z celem. Jakbym chcia艂 pokr臋t艂o to bym Shanliga kupi艂.

I jeszcze zbrzyd艂.

Jestem zawiedziony聽馃槥

Co艣 o cenie wiadomo?

Dost臋pny w Audiophonics.fr

U nas ma by膰, ale nieco p贸藕niej.

Gorzej, 偶e Shanling zrezygnowa艂 z dodawania adaptera (ich konstrukcja) pozwalaj膮cego u偶ywa膰 M0 Pro w trybie balanced (z gniazda 3,5mm) na s艂uchawkach z wtykiem 4,4mm. Adapter trzeba kupi膰 oddzielnie, ale importerzy go nie maj膮 (!@#$?) ;)

Edited by marek_m

22 godziny temu, dj1978 napisa艂(a):

jest jeszcze nowy Shanling M0 Pro ale p贸ki co dystrybucja PL milczy.

Na Shopee ju偶 jest za oko艂o 650 z艂. Jak to z gwarancj膮 b臋dzie, to ju偶 inna sprawa. Ja z m0 nie mia艂em 偶adnych problem贸w, z HiBy R2 podobnie. Oba z Aliexpress. W tym drugim problemy z bateri膮 by艂y, na Head Fi narzekali, u mnie 艣miga jak w艣ciek艂y.

• 5 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Wysy艂ki ju偶 si臋 zacz臋艂y zam贸wi艂em 2 egzemplarze 25 kwietnia paczka zosta艂a wys艂ana 25 maja i w艂a艣nie jest w trakcie dostarczania przez InPost. Trafi艂a dzi艣 do oddzia艂u docelowego wi臋c jutro lub w poniedzia艂ek b臋dzie u mnie.