ArnieR Posted January 5, 2023 Report Posted January 5, 2023 (edited) Witam, mam wieżę Marantz Streamer NA 8005 i wzmacniacz PM 8006 , chciałbym do tego podłączyć Fiio M11 plus. Nie bardzo wiem jakim kablem. Niestety Marantz odtwarza strumieniowo tylko Spotify . Używam Deezera . Proszę o jakąś radę jak mógłbym to podłączyć. Wejście optyczne mam już zajęte . Jest tam USB B & A ( Flac i inne ), jest też wejście zbalansowane Edited January 5, 2023 by ArnieR Quote
anbru Posted February 11, 2023 Report Posted February 11, 2023 Miałem taki sam problem. Również posiadam Marantza do którego strumieniuję poprzez aplikację i pożegnałem się z Fiio M11. Niestety tu na forum nie znalazłem rozwiązania. Stwierdziłem, że pieniądze z Fiio przeznaczę na rozbudowę sprzętu stacjonarnego. Może Tobie uda się w jakiś sposób podłączyć ten odtwarzacz, ale dla mnie podłączanie przenośnego urządzenia po kablu mija się z sensem. Quote
Recommended Posts