Jump to content
Letnia Promocja (HiFiPRO / MP3Store ) PRZYGOTUJ się na Wyjazd z ULUBIONĄ MUZYKĄ ×

Recommended Posts

• MP3store
Posted

Kinera Hodur - Iemy oparte na 3 przetwornikach EST/BA/DD

"Ze względu na wyraźny kontrast między preferencjami świata dla Baldra i Hodur, ciemność stała się bardziej pogardliwa i wyobcowana. W końcu skondensowana w potężną energię kinetyczną, która pochłonęła światło, zmuszając Hodura do zamordowania swojego brata."

• Przetworniki: 
- Kinera High Sensitivity & Low Power Electrostatic Driver
- Kinera Customized K10012 BA Driver
- Dynamiczny przetwornik 10 mm z koncentryczną, podwójnie magnetyczną membraną kompozytową Tesla.

Do testów odpaliłem sobie playlistę z wytwórni DEEP MEDI MUSIK, no i tutaj dzieje się magia. Słuchawki są przyciemnione z pięknym zejściem na basie.

Idealnie sprawdzą się min. w cięższej muzyce elektronicznej gdzie jest potrzebne zejście i dobra kontrola dolnego pasma.

Zapraszam Wszystkich serdecznie na odsłuchy.
więcej info: https://mp3store.pl/sluchawki/dokanalowe/kinera/2022450940543162110/6973084430855/kinera-hodur-black

20221217_123257 (2).jpg

• Like 1
  • 1 year later...
  • MP3store
Posted

Przypominajka bo warto sprawdzić! aktualnie są w promo :)

Te IEM-y to prawdziwa perełka, choć mocno niedoceniane. Mają niewielkie gabaryty, doskonałą ergonomię i oferują niesamowite wrażenia dźwiękowe. Ich ciemne strojenie i potężne zejście na basie (dokładnie tam, gdzie powinno być) w połączeniu z doskonale zachowanym detalem tworzą niezapomniany muzyczny festiwal.

Te słuchawki sprawdzą się w każdym gatunku muzyki, ale szczególnie błyszczą przy ciężkich gitarach, elektronice i szeroko pojętej muzyce rozrywkowej.

Polecam, jedne z moich ulubionych słuchawek - nagrania po prostu żyją :)

Posted
Ergonomicznie pewnie będą spoko ale do wyglądu się nie przekonam  Pewnie Azjatom się podoba. 

Na żywo wyglądają bardzo fajnie. Zdjęcie jednak przekłamuje kolory. Przede wszystkim te kryształki są ciemniejsze

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Like 1
Posted

Żeby nie było, że ściemniam oczywiście o gustach itd…, ale mi właśnie bardzo się spodobały wizualnie. A Azjatą nie jestem.78ac8416c48aeb8f25e4cf184da3cb95.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 2
  • 4 weeks later...
  • 10 months later...
Posted

Bardzo wygodne słuchawki a do tego fantastyczny dźwięk i dynamika.

Mialem okazje ich słuchać ostatnio i jestem pod wrażeniem tych słuchawek, choć strojenie nie wszystkim może odpowiadać.

• Like 1