lobuz1 Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 (edited) 11 godzin temu, Blizniak napisał(a): Chyba jako jedyni byli z transportem CD, demo nowych TWSów samo w sobie było doświadczeniem. Czyli na plus? To była szafa, wieeelki transport cd i dodatkowo zestaw T+A. Słuchaliśmy z niego szklanej płyty. Mówili mi, że w niedzielę mieli też gramofon. Edited November 7, 2022 by lobuz1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizniak Posted November 6, 2022 Report Share Posted November 6, 2022 37 minutes ago, lobuz1 said: Czyli na plus? To była szafa, wieeelki transport jo i ten zestaw T+A. Słuchaliśmy z niego szklanej płyty. Mówili mi, że w niedzielę mieli też gramofon. Jak najbardziej na plus. Z takiej bardzo niszowej butikowej marki przeobrazili się w równie niszową, ale chyba najdziwniejszą firmę na rynku więc nie zdziwiłbym się gdyby demowali z reel2reel na twsach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Popular Post hifipro Posted November 6, 2022 Moderator Popular Post Report Share Posted November 6, 2022 Chcieliśmy podziękować Wszystkim, którzy Nas odwiedzili na stoisku. Mamy nadzieję, że Nasza ekipa stanęła na wysokości zadania i poradziła sobie z obsługą tak wielu odwiedzających. Pamiętajcie, że zawsze możecie Nas odwiedzić na indywidualne odsłuchy sprzętu. Nasze placówki HiFiPRO oraz MP3Store są do Waszej dyspozycji. 7 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaZZon Posted May 14 Report Share Posted May 14 Witam. Zaciekawił mnie ten wątek, dlatego postanowiłam się zarejestrować na waszym forum. Mam nadzieję, że zaczerpne z istniejących już wpisów sporo ciekawych informacji. Temat słuchawek interesuje mnie z tego powodu, że budowę systemu mam już na ukończeniu. Chciałbym w bliższej lub nawet dalszej przyszłości zainwestować w jeszcze jedną puszkę z górnej półki. Elektrostaty przynajmniej na razie odpadają. W moim przypadku może być tak, ze sluchawka, w którą zdecydowałbym się zainwestować w chwili obecnej jeszcze nie jest w sprzedaży. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts