Jump to content
Sivga & Sendy Audio - reaktywacja - specjalna oferta ×

Astell&Kern SP3000

Roo_Volt

Recommended Posts

16 godzin temu, Palpatine napisał:

Jedna z pierwszych recenzji na świecie

https://hifiphilosophy.com/recenzja-aultima-sp3000/

I choć recenzja blednie nawiązuje do SP2000 - autor ma na myśli SP2000T to czyta się ja bardzo przyjemnie. 

Być może przeczytałem za szybko i, w związku z tym, bez zrozumienia, ale odnoszę wrażenie, że autorowi SP3000 przysłowiowej dupy nie urwał.

• Like 2

Czytałem ze trzy razy tę recenzję.

Taki bezpieczny bełkot. Nie ma jeszcze światowych recenzji to spisano coś z czego nic nie wynika. Bo co będzie jeśli się by okazało, że sp3k nie zostanie przyjęty owacjami.

Z rozmów z ludźmi, którzy słuchali już sp3k wynika, że grajek jest dosyć mocnym rozwinięciem sp2k.

• Like 3

3 minuty temu, Roo_Volt napisał:

Czytałem ze trzy razy tę recenzję.

Taki bezpieczny bełkot. Nie ma jeszcze światowych recenzji to spisano coś z czego nic nie wynika. Bo co będzie jeśli się by okazało, że sp3k nie zostanie przyjęty owacjami.

Z rozmów z ludźmi, którzy słuchali już sp3k wynika, że grajek jest dosyć mocnym rozwinięciem sp2k.

OK, ale zwróć uwagę, że np. zacytowana przez Palpatine recenzja: https://twister6.com/2022/09/12/astell-kern-ak-sp3000/ jest jednoznacznie pozytywna. A recenzję pana Ryki odebrałem na zasadzie - lepiej kupcie SP2000T, a za zaoszczędzone pieniądze, zafundujcie sobie lepsze słuchawki lub jedźcie na wymarzone wakacje.

• Thanks 1

10 godzin temu, Undertaker napisał:

A najlepsze jest to że nawet nie jest w złocie :D Węglem go mogli posmarować chociaż. 

Ty od węgla to tak wiesz ten tego 🤣

• Haha 4