brownbunny Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 Witajcie. Padła prawa słuchawka w Audeze LCD-2 (starsza wersja bez fazora). Sprawdzane na różnych kablach i różnych urządzeniach. Zdjąłem dekielek i dokręciłem nakrętki - nie pomogło. Prawdopodobnie padł przetwornik. Jeśli posiada ktoś dawcę na części, proszę o kontakt. Mogę też rozważyć sprzedaż moich uszkodzonych słuchawek. W serwisie Audio Klan zawołali 4000 zł za wymianę przetworników 😮 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
audionanik Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 5 minut temu, brownbunny napisał: Prawdopodobnie padł przetwornik. Wyślij je do @Perula - prawdopodobnie skruszyła się ścieżka na drajwerze przy samej krawędzi na łączeniu do przewodów; może da się uratować. 8 minut temu, brownbunny napisał: W serwisie Audio Klan zawołali 4000 zł za wymianę przetworników Oni mają nawet ksywę wśród audiofili - zdzierstwoklan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownbunny Posted July 26, 2022 Author Report Share Posted July 26, 2022 (edited) 8 godzin temu, audionanik napisał: Wyślij je do @Perula - prawdopodobnie skruszyła się ścieżka na drajwerze przy samej krawędzi na łączeniu do przewodów; może da się uratować. Słuchawki wysłane na diagnozę do jednego z forumowiczów - zobaczymy czy będzie się dało uratować Edited July 26, 2022 by brownbunny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts