etan Posted July 22 Report Share Posted July 22 Cześć, Używam Fiio M9 z kartą pamięci Kingston 512gb i zauważyłem, że już przy zapełnieniu karty ok. 20%+ (110GB muzyki na 500GB miejsca) foldery ładują się długo. Za każdym razem jak wchodzę w główny folder MUZYKA to ładowanie poszczególnych folderów wewnątrz trwa jakieś 18-20 sekund. Używam poniższej karty: https://www.komputronik.pl/product/666522/kingston-microsdxc-canvas-select-plus-512gb-100r-85w-class-10-uhs-i.html Na innym forum wyczytałem, że problem rozwiązuje sformatowanie karty do FAT32. Niestety to u mnie nie przyniosło żadnej poprawy w stosunku do wcześniej używanego formatu exFAT. Miał ktoś może podobny problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacmiszcz92 Posted July 22 Report Share Posted July 22 Spróbuj sformatować z poziomu urządzenia, a nie komputera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
etan Posted July 23 Author Report Share Posted July 23 W dniu 22.07.2022 o 16:42, jacmiszcz92 napisał: Spróbuj sformatować z poziomu urządzenia, a nie komputera A jak to zrobic z pozycji playera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts