Jump to content

PRE-ORDER - FiiO BTR7 -Bluetooth DAC/AMP z THX AAA - PRE-ORDER

Recommended Posts

W dniu 22.07.2022 o 16:16, MP3store napisał:

Zawsze można zamówić z Chin i liczyć na to, że na granicy nie doliczą 23% VAT. I ze sprzęt nie zepsuje się w ciągu dłuższego czasu. Pomijając fakt ile faktycznie gwarancji respektuje realnie jakikolwiek sklep chiński.  Tutaj mamy 2 lata.

Każdy może ocenić sam co mu się bardziej opłaca. My stawiamy przede wszystkim na lojalnych klientów. Dzięki Nim możemy nadal działać.

Dzień dobry.  Czy coś już wiadomo o dostawie btr 7?

Teraz, mp3storeBDG napisał:

Dostawa powinna być u nas w pierwszej połowie września.

Czy to oznacza że nadal można składać zamówienia w cenie pre-order? 😉

11 minut temu, D_S napisał:

Już dawno kupiłem i cieszę się sprzętem z europejskiej dystrybucji, a Wy macie mieć w połowie września dopiero...

Ja pisałem że będzie z końcem sierpnia ale jak widać to było optymistyczne założenie.

@mp3storeBDG

Nie chcę być posadzony o hejt ale, sytuacja sama prosi się o komentarz, naprawdę skoro europejskie sklepy maja już w sprzedaży BTR7 to MP3Store mógłby się bardziej postarać sprowadzić jak najszybciej tę partię preorderowych BTR7. Potraktujcie to jako sprawę wizerunkową. Tyle razy chwaliliście się jakim to jestescie super dealerem FiiO, a tu proszę co o tym sądzić? Że MP3Store już popadl w niełaskę i jest dystrybutorem 3kategorii w UE...? 🤔 Życzę sobie w poniedziałek otrzymać zaproszenie po odbiór swojego fabrycznie zapakowanego BTR7

18 godzin temu, blueme napisał:

I co warte odnotowania cena taka sama jak w preorderze MP3Store, a to jest ich cena regularna!

Na aliexpress podobna cena.

A tutaj cena z shopee (https://shopee.pl/Fiio-BTR7-z-MQA-USB-DAC-DSD256-QCC5124-Słuchawki-Bluetooth-5.1-z-podwójnym-wyjściem-THX-AAA-28-3-5-mm-4-4-mm-i.574319367.21927741339?sp_atk=46989554-98d7-490f-b800-9d6fc091d323&xptdk=46989554-98d7-490f-b800-9d6fc091d323)

• Like 2

8 minut temu, pua napisał:

Coś wiadomo czy preorder umarł😗

W sumie to nawet nie jest już śmieszne że ludzie którzy wpłacili swoje ciężko lub lekko, ale zarobione pieniądzą tyle czekają i jeszcze sami muszą się dopytywać co , gdzie i kiedy ... Nie wygląda to ani dobrze ani profesjonalnie, a inne sklepy dawno już mają ów sprzęt.

• Like 2

Kto kupuje w preorderze? Na rynku gier te same problemy, na innych też i ciągle są frajerzy płacący za obietnice. Ogarnijcie się ludzie.

Swoją drogą wizyta u lekarza to też taki preorder. Płacisz zanim cię wyleczy. 

Edit: Zapomniałem o najważniejszym preorderze. Kupowanie dziury w ziemi. Tu problem zostawał na całe życie.

Edited by Rafacio
  • Like 2