Jump to content

Fanclub Audio Note i ANK.

NuYam

Recommended Posts

Nie znalzałem fanclubu na forum więc  zakład.

U mnie pojawił się ostatnio ANK Kit 1.1 i z paroma przeróbkami gra genialnie, dlatego zakladam fanclub.

20220716_141940.thumb.jpg.fdb76094f536ee6da6f847064af05421.jpg

Edited by NuYam
  • Like 2

• NuYam changed the title to Fanclub Audio Note i ANK.
45 minut temu, Spawn napisał:

Nigdy nie miałem okazji posłuchać ale Audio Note to zawsze było moje marzenie :)

Masz wyczucie ;) słuchałem dawno temu,  ale do dziś pamiętam tę niesamowitą kulturę brzmienia,  było takie... szlachetne i spokojne, choć zawsze poza zasięgiem...

• Like 1

On 7/24/2022 at 9:28 PM, The Grand Wazoo said:

Kupiłeś, czy pożyczony? Czytałem o starszej wersji na stronie: https://najlepszeodtwarzacze.pl/audionote_dac_2-1.php 

Ten twój nie ma lamp? Opinie i recenzje te Kity mają bardzo dobre. Musi grać rewelacyjnie. 

Kupilem na własność🙂. Wymienilem już parę kabelków wewnętrznych. Dodałem bezpiecznik Hi-Fi Tuning Supreme. Miał zainstalowanego Mullarda ECC82, ale był już zużyty. Teraz jest NOS Thorn ECC82. Gra teraz lepiej niż mój dac z tda1541, ale to dlatego że używam wejścia cyfrowego AES/EBU w ANK i lampa jest lepsza . Duże znaczenie ma też to, że regulatory prądu są lepsze w 1.1. Mimo wszystko różnica nie jest duża. Więcej dokładności w AD, TDA ma za to lepsze wokale i naturalność.

Brzmi to tak, żę ciężko sie oderwać i z przyjemnością słucham muzyki klasycznej, jazzu czy bluesa.

Dałem za niego niecale 3tys, więc można mieć dobre audio za stosunkowo nie dużo.

Edited by NuYam
  • Thanks 1