Jump to content
PREORDER na słuchawki ISN w tym przede wszystkim ISN EBC80 ×

Recommended Posts

Posted

Sprzedałem koledze Fostexy TH-610. Szybka i pewna akcja. Szczerze polecam. 👌

• 3 weeks later...
Posted

Dzięki uprzejmości kol. hubercik12311 miałem dzisiaj okazję potestować (na spokojnie, w bardzo komfortowych warunkach) Letshourer S12.

Możliwość odsłuchu, przed decyzją zakupową, jest bezcenna. Szczególnie przy tym poziomie cenowym.  

S12 to IMHO doskonałe, bardzo rozdzielcze słuchawki. Po lekkim odjęciu wysokich tonów, słuchanie było wielką przyjemnością. Recenzji nie napiszę, ponieważ (1) jestem w tym słaby, (2) 15 minut to trochę za mało. 

Dziękuję i pozdrawiam.

• 3 months later...
Posted

Sprzedałem koledze kabelek Kinera :D 

Szybka transakcja, super kontakt, konkretne negocjacje i bezproblemowe ubicie dila :D 

Obustronne zadowolenie, z czystym sumieniem polecam! 😎

• 1 month later...
Posted

Od Huberta zakupiłem ifi go blu z którego jestem niezmiernie zadowolony :) Kontakt, wysyłka, zapakowanie wzorowe. Solidny z niego człowiek więc nie pozostaje mi nic innego jak szczerze go polecić 👍 Dzięki 

• 1 month later...
Posted

Kolejny bardzo udany zakup z mojej strony. Tym razem miedziany kabelek Falafelek co to okazał się pod Softears RSV znacznie lepszy od fabrycznego. Błyskawiczna transakcja. Cyk, myk i kabelek u mnie w domu 👌, a więc nie ma o czym za bardzo pisać :D Dzięki 🤚

• Like 1
  • 1 year later...
Posted

Kupiłem Letshuoer S12. Słuchawki dotarły do mnie już następnego dnia, świetnie zapakowane, oczywiście z wszystko 100% zgodne z opisem. Bardzo dziękuję za udaną transakcję! I oczywiście polecam wszystkim zakupy u kolegi! :)

• Like 1
  • 5 months later...
Posted

Kupiłem, od kolegi, kilka cd. Transakcja i podejście na wysokim poziomie.

Miło, szybko i profesjonalnie. Płyty solidnie zapakowane i w świetnym stanie, szybka wysyłka.

Polecam.👍

• 5 months later...
  • Moderator
Posted

Sprzedane słuchawki, szybko konkretnie, w skrócie ideolo

Dzięki bardzo i serdecznie polecam kolegom