hubercik12311 Posted July 12, 2022 Report Posted July 12, 2022 Jeżeli coś od Ciebie kupiłem albo coś mi sprzedałeś - zostaw słowo po sobie. Quote
marek_m Posted July 12, 2022 Report Posted July 12, 2022 Sprzedałem koledze iFi Go Blu. Doskonały kontakt, szybka wpłata. Gorąco polecam 👍 Quote
ArtuRRo Posted July 14, 2022 Report Posted July 14, 2022 Sprzedałem koledze Fostexy TH-610. Szybka i pewna akcja. Szczerze polecam. 👌 Quote
marek_m Posted July 30, 2022 Report Posted July 30, 2022 Dzięki uprzejmości kol. hubercik12311 miałem dzisiaj okazję potestować (na spokojnie, w bardzo komfortowych warunkach) Letshourer S12. Możliwość odsłuchu, przed decyzją zakupową, jest bezcenna. Szczególnie przy tym poziomie cenowym. S12 to IMHO doskonałe, bardzo rozdzielcze słuchawki. Po lekkim odjęciu wysokich tonów, słuchanie było wielką przyjemnością. Recenzji nie napiszę, ponieważ (1) jestem w tym słaby, (2) 15 minut to trochę za mało. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
ryankgb Posted November 7, 2022 Report Posted November 7, 2022 Sprzedałem koledze kabelek Kinera Szybka transakcja, super kontakt, konkretne negocjacje i bezproblemowe ubicie dila Obustronne zadowolenie, z czystym sumieniem polecam! 😎 Quote
x86 Posted December 11, 2022 Report Posted December 11, 2022 Od Huberta zakupiłem ifi go blu z którego jestem niezmiernie zadowolony Kontakt, wysyłka, zapakowanie wzorowe. Solidny z niego człowiek więc nie pozostaje mi nic innego jak szczerze go polecić 👍 Dzięki ✋ Quote
x86 Posted January 25, 2023 Report Posted January 25, 2023 Kolejny bardzo udany zakup z mojej strony. Tym razem miedziany kabelek Falafelek co to okazał się pod Softears RSV znacznie lepszy od fabrycznego. Błyskawiczna transakcja. Cyk, myk i kabelek u mnie w domu 👌, a więc nie ma o czym za bardzo pisać Dzięki 🤚 1 Quote
Kuba_622 Posted April 9, 2024 Report Posted April 9, 2024 Kupiłem Letshuoer S12. Słuchawki dotarły do mnie już następnego dnia, świetnie zapakowane, oczywiście z wszystko 100% zgodne z opisem. Bardzo dziękuję za udaną transakcję! I oczywiście polecam wszystkim zakupy u kolegi! 1 Quote
taramandil Posted April 11, 2024 Report Posted April 11, 2024 Zakup Fiio BTR7 błyskawiczny i bezbolesny. Wzorcowa transakcja. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Quote
chico99 Posted October 2, 2024 Report Posted October 2, 2024 Kupiłem, od kolegi, kilka cd. Transakcja i podejście na wysokim poziomie. Miło, szybko i profesjonalnie. Płyty solidnie zapakowane i w świetnym stanie, szybka wysyłka. Polecam.👍 Quote
Moderator kurop Posted March 5 Moderator Report Posted March 5 Sprzedane słuchawki, szybko konkretnie, w skrócie ideolo Dzięki bardzo i serdecznie polecam kolegom Quote
Recommended Posts