dethpool Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Chcę kupić tania myszke , budżet do 100 zł. Co sadzicie o tej Genesis Krypton 555? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacmiszcz92 Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 https://www.purepc.pl/jaka-mysz-do-gier-jaka-klawiatura-mechaniczna-co-wybrac-poradnik-zakupowy-i-polecane-peryferia-na-kwiecien-2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birken Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 Peryferia od Redragon'a fajne są Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bednaar Posted July 2, 2022 Report Share Posted July 2, 2022 16 godzin temu, jacmiszcz92 napisał: https://www.purepc.pl/jaka-mysz-do-gier-jaka-klawiatura-mechaniczna-co-wybrac-poradnik-zakupowy-i-polecane-peryferia-na-kwiecien-2022 Szkoda, że nie ma żadnych myszek z sensorami laserowymi - poszukuję takiej do pracy. A do 100 zł dla @dethpool wybrałbym coś od Logitecha, np. Logitech G102 Lightsync z powyższego poradnika. Mam dobre doświadczenie z peryferiami tej firmy, sam używam w pracy starej Logitech B110 - optyczna, przewodowa, ma kilkanaście lat i działa bezproblemowo (bardziej precyzyjna niż bezprzewodowe), czego nie mogę powiedzieć o kupionej kilka lat temu myszce Trust za jakieś 10 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LleN_B0 Posted February 1 Report Share Posted February 1 Używam bezprzewodowej Trust GXT 115 od dwóch lub trzech lat. Nie ma problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted February 1 Report Share Posted February 1 (edited) Temat trochę starawy, ale może komuś się przyda. Jest laserowa. Po co kombinować. Nowa Mysz Microsoft Classic Intellimouse 1833 ! - Sklep, Opinie, Cena w Allegro.pl Sklepu nie znam, a gdzie indziej ceny są ponad 140 zł. Jeśli jednak oferta jest aktualna to nie ma się nawet nad czym zastanawiać. Edited February 1 by Rafacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzichon Posted February 1 Report Share Posted February 1 Z myszkami Microsoftu mam raczej mieszane doświadczenia. Miałem dwie, obie były bardzo wygodne, obie uległy całkowitej biodegradacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted February 1 Report Share Posted February 1 Ja mam jedną mysz Microsoftu już chyba z 7 lat. Śmiga bez problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzichon Posted February 1 Report Share Posted February 1 13 minut temu, Play napisał(a): Ja mam jedną mysz Microsoftu już chyba z 7 lat. Śmiga bez problemu YMMV Klawierkę z tego zestawu mam juz 10 lat chyba i uwielbiam ją, ale myszka rozpadła mi sie w rękach po roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted February 1 Report Share Posted February 1 Aż musiałem sprawdzić co oznacza ten skrót, bo pierwszy raz go widzę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzichon Posted February 1 Report Share Posted February 1 Na hedfaju ostatnio trochę siedziałem. Tam nim rzucają w co trzecim poście to się dowiedziałem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinobi3360 Posted February 4 Report Share Posted February 4 Myślę że dobrym rozwiązaniem nie tylko do gier będzie bloody a90 sam używałem i świetnie się sprawdzała.Tutaj daję link:https://www.euro.com.pl/myszy/a4-tech-bloody-blazing-a90.bhtml?gclid=Cj0KCQiAofieBhDXARIsAHTTldqxt-eTFLXqfLpCshE669TNxp2Ro2Y_VVJ-eEOqW0FfgNf_WocsLTgaAjGzEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts