pylaczynski Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 (edited) Sprzedam słuchawki dokanałowe przewodowe Mangird Tea OG z przewodem zakończonym wtykiem 3,5mm. Wszystkie akcesoria + oryginalne opakowanie z wyjątkiem 2 par gumek, które przypasowaly mi wyjątkowo do Mestow. Stan jak nowy, zawsze przechowywane w etui, żadnych rys na obudowie. Zakupione w listopadzie na AliExpress, otrzymane w styczniu. Od 1,5 miesiąca nie używane, gdyż otrzymałem wielokrotnie droższe Unique Melody Mest. Same Mangird Tea są znane dla osób interesujących się w temacie - mają piękną i unikalną (dość ciemną w sensie górnych pasm przenoszenia i nacisk na sub-bass) charakterystykę dźwięku. Uwielbiane przez HBB, Dan's Audio Review, Nymz (ten otworzył nawet mini-kult na hifiguides) i wielu innych recenzentów. To pierwsze słuchawki, po których miałem wow od pierwszego słuchania po przesiadce z Audiosense T800 Nowe kosztują aktualnie w promocji 270$ (plus ewentualny VAT), normalnie- 299$ u mnie 800 złotych do delikatnej negocjacji dla użytkowników forum. Ewentualna zamiana na jakiś ciekawy DAP (np. cayin N3pro, Hiby R5) z dopłatą z mojej strony Więcej zdjęć na życzenie https://www.olx.pl/d/oferta/sluchawki-dokanalowe-mangird-tea-iem-1dd-6ba-CID99-IDPDxu9.html Możliwy odbiór osobisty w Poznaniu lub Rokietnicy po umówieniu Edited July 17, 2022 by pylaczynski Link to comment Share on other sites More sharing options...
pylaczynski Posted June 27, 2022 Author Report Share Posted June 27, 2022 Up, nowa cena 900 -> 870 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pylaczynski Posted July 4, 2022 Author Report Share Posted July 4, 2022 Up, nowa cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
pylaczynski Posted July 9, 2022 Author Report Share Posted July 9, 2022 Bump i nowa cena dla forum 800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pylaczynski Posted July 17, 2022 Author Report Share Posted July 17, 2022 Bump i nowe zdjęcia zestawu Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3piq Posted July 22, 2022 Report Share Posted July 22, 2022 HejProszę zaglądnąć na PW.Pisałem.Pozdrawiam.z3piq Wysłane z mojego SM-F926B przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts