Tomasus Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Witajcie. Czy ma ktoś albo poleci ktoś jakiegoś magika który będzie mi w stanie naprawić potencjometr głośności? Problem z nim mam taki ze jakkolwiek chce podglosnic lub ściszyć muzykę to potencjometr cały czas ja tylko ścisza i czesto nie reaguje. Tak jakby coś tam nie stykało w samym urządzeniu. Do tego dochodzi wymiana baterii ale pewnie to niestety już nie będzie możliwe. :( Sklep Audiomagic gdzie było kupowane urządzenie odpisał że nie ma możliwości naprawy urządzenia pogwarancyjnego bo nie mają umowy z nimi (dziwne ale tak odpisali) Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaiet Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Spróbuj uderzyć do Mp3Store jako dystrybutora Fiio, może będą w stanie załatwić chociaż naprawę odpłatną pogwarancyjną. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasus Posted May 30, 2022 Author Report Share Posted May 30, 2022 Dzięki za podpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts