MP3store MP3store Krakow Posted May 13 MP3store Report Share Posted May 13 Podążając za potrzebami naszych klientów w ofercie sieci sklepów MP3Store bezustannie pojawiają się nowe produkty. Tym razem przedstawiamy pierwsze bezprzewodowe dokanałowe słuchawki z aktywną redukcją szumów firmy Ultrasone. Za oknem aura zdecydowanie zachęcająca do aktywności fizycznej i właśnie do tego stworzone zostały kompaktowe i bardzo wygodne Ultrasone Lapis. Przemyślana konstrukcja zapewnia właściwe osadzenie w uchu i pełen komfort użytkowania. Słuchawki dzięki 13mm przetwornikom brzmią bardzo dynamicznie i energetycznie a przy tym zaskakująco jak na słuchawki TWS przestrzennie i dokładnie. Baterie wystarczają na 9 godzin użytkowania a etui z możliwością ładowania kablowego lub bezprzewodowego zasili słuchawki na imponujące 30 godzin. Dzięki zestawowi aż 6 mikrofonów zintegrowana aktywna redukcja szumów sprawia, że odsłuch w trudnym środowisku jest jeszcze bardziej przyjemny a jakość połączeń głosowych zadowalająca. Szczegółowy opis produktu dostępny w linku poniżej https://mp3store.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/ultrasone/2022500181868212808/4043941202009/ultrasone-lapis-sluchawki-bezprzewodowe-truewireless-z-anc Wszystkich zainteresowanych w MP3Store Kraków na ul. Starowiślnej 16, zapraszamy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro54 Posted May 13 Report Share Posted May 13 A co to potrafi? Nigdzie nie ma dokładnych danych, kodeki np Dobra znalazłem, SBC i AAC tylko 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MP3store MP3store Krakow Posted May 20 Author MP3store Report Share Posted May 20 W dniu 13.05.2022 o 17:12, Jaro54 napisał: A co to potrafi? Nigdzie nie ma dokładnych danych, kodeki np Dobra znalazłem, SBC i AAC tylko Dzięki za zwrócenie uwagi uzupełniłem posta o link do produktu, w którym dostępne są szczegóły dotyczące tego modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts