Jump to content

xDuoo Poke II

Recommended Posts

W dniu 9.05.2022 o 01:04, bigmaras napisał:

Ten "kawał kloca" w porównaniu do jabłka 13 😂

Zdecydowanie gdzieś nomenklatura Ci się rozjechała albo faktycznie udźwig dla Ciebie może być zbyt dużym wyzwaniem w takim razie pozostaje mi to uszanować. W końcu 200 gram to nie byle co....

tqQRVIm.jpg 

Faktycznie, nie jest tak źle 👍 Na fotkach w dłoniach wyglądał na większego (jakkolwiek to brzmi 😅)

• Haha 1

W dniu 6.05.2022 o 21:30, bigmaras napisał:

Generalnie nie miałem nigdy przygód z zasięgiem na żadnym urządzeniu ale to nie jest miarodajne bo w sklepie grube mury i nic nie sieje od sąsiadów więc nie może być problemu. Musiałbym zweryfikować w jakiejś bardziej problematycznej lokalizacji. 

Dzięki.
U mnie pojawiały się problemy przy zakrytym ręką wzmacniaczu, albo jeśli miałem amp w jednej kieszeni, a telefon po z drugiej strony przekątnej.

17 minut temu, docentore napisał:

Dzięki.
U mnie pojawiały się problemy przy zakrytym ręką wzmacniaczu, albo jeśli miałem amp w jednej kieszeni, a telefon po z drugiej strony przekątnej.

Sygnał BT nie przechodzi przez wodę. Zakrywając antenę ręką składającą się z większości z wody jak najbardziej wycinasz sygnał BT. Tak samo jak po przekątnej ciała jest połączenie. Zjawisko to zostało nawet bardzo dokładnie zbadane i nosi nazwę "Cross Body Interference". Niestety póki nic nowego nie wejdzie w zastępstwie starego BT to trzeba mieć to na uwadze i się z tym godzić. Oczywiście w zależności od typu, mocy i wielkości anteny objaw ten może być większy lub mniejszy jednak nie wyeliminujemy go jeszcze przez bardzo długo.

Edited by bigmaras
  • Like 1

31 minut temu, bigmaras napisał:

Sygnał BT nie przechodzi przez wodę. Zakrywając antenę ręką składającą się z większości z wody jak najbardziej wycinasz sygnał BT. Tak samo jak po przekątnej ciała jest połączenie. Zjawisko to zostało nawet bardzo dokładnie zbadane i nosi nazwę "Cross Body Interference". Niestety póki nic nowego nie wejdzie w zastępstwie starego BT to trzeba mieć to na uwadze i się z tym godzić. Oczywiście w zależności od typu, mocy i wielkości anteny objaw ten może być większy lub mniejszy jednak nie wyeliminujemy go jeszcze przez bardzo długo.

Człowiek się uczy przez całe życie, dzięki :)

• 5 months later...
  • 2 months later...
Godzinę temu, anbru napisał(a):

Czy można go gdzieś przetestować?

Zadzwoń lub napisz do polskiego dystrybutora, jest też na forum, wypożycza na testy:

https://allegro.pl/oferta/xduoo-xd-10-poke-ii-2xcs43198-700mw-bt5-dsd256-mqa-12135977340#about-seller