Dirian Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 W dniu 9.05.2022 o 01:04, bigmaras napisał: Ten "kawał kloca" w porównaniu do jabłka 13 😂 Zdecydowanie gdzieś nomenklatura Ci się rozjechała albo faktycznie udźwig dla Ciebie może być zbyt dużym wyzwaniem w takim razie pozostaje mi to uszanować. W końcu 200 gram to nie byle co.... Faktycznie, nie jest tak źle 👍 Na fotkach w dłoniach wyglądał na większego (jakkolwiek to brzmi 😅) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
docentore Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 W dniu 6.05.2022 o 21:30, bigmaras napisał: Generalnie nie miałem nigdy przygód z zasięgiem na żadnym urządzeniu ale to nie jest miarodajne bo w sklepie grube mury i nic nie sieje od sąsiadów więc nie może być problemu. Musiałbym zweryfikować w jakiejś bardziej problematycznej lokalizacji. Dzięki. U mnie pojawiały się problemy przy zakrytym ręką wzmacniaczu, albo jeśli miałem amp w jednej kieszeni, a telefon po z drugiej strony przekątnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigmaras Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 (edited) 17 minut temu, docentore napisał: Dzięki. U mnie pojawiały się problemy przy zakrytym ręką wzmacniaczu, albo jeśli miałem amp w jednej kieszeni, a telefon po z drugiej strony przekątnej. Sygnał BT nie przechodzi przez wodę. Zakrywając antenę ręką składającą się z większości z wody jak najbardziej wycinasz sygnał BT. Tak samo jak po przekątnej ciała jest połączenie. Zjawisko to zostało nawet bardzo dokładnie zbadane i nosi nazwę "Cross Body Interference". Niestety póki nic nowego nie wejdzie w zastępstwie starego BT to trzeba mieć to na uwadze i się z tym godzić. Oczywiście w zależności od typu, mocy i wielkości anteny objaw ten może być większy lub mniejszy jednak nie wyeliminujemy go jeszcze przez bardzo długo. Edited May 10, 2022 by bigmaras 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
docentore Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 31 minut temu, bigmaras napisał: Sygnał BT nie przechodzi przez wodę. Zakrywając antenę ręką składającą się z większości z wody jak najbardziej wycinasz sygnał BT. Tak samo jak po przekątnej ciała jest połączenie. Zjawisko to zostało nawet bardzo dokładnie zbadane i nosi nazwę "Cross Body Interference". Niestety póki nic nowego nie wejdzie w zastępstwie starego BT to trzeba mieć to na uwadze i się z tym godzić. Oczywiście w zależności od typu, mocy i wielkości anteny objaw ten może być większy lub mniejszy jednak nie wyeliminujemy go jeszcze przez bardzo długo. Człowiek się uczy przez całe życie, dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Methuselah Posted May 11, 2022 Author Report Share Posted May 11, 2022 Poke II już dotarł do mnie. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hustler Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 Mnie dziś coś takiego wyskoczyło na YT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najner Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 W dniu 11.05.2022 o 17:38, Methuselah napisał: Poke II już dotarł do mnie. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Posłuchałeś już coś więcej? Jak ten Cirrus, nie za chudo dostrojony? I jak to DSP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecourieur Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Informuję Szanownych Forumowiczów ,że gniazdo USB IN/OUT jest stricte do doładowania np. telefonu lub odtwarzacza przenośnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anbru Posted January 12 Report Share Posted January 12 Czy można go gdzieś przetestować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elhaz_77 Posted January 12 Report Share Posted January 12 Godzinę temu, anbru napisał(a): Czy można go gdzieś przetestować? Zadzwoń lub napisz do polskiego dystrybutora, jest też na forum, wypożycza na testy: https://allegro.pl/oferta/xduoo-xd-10-poke-ii-2xcs43198-700mw-bt5-dsd256-mqa-12135977340#about-seller Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anbru Posted January 12 Report Share Posted January 12 Ok. Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts