Panjarek Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 (edited) Cześć. Z nudów postanowiłem złożyć wzmacniacz słuchawkowy z płytki pcb będącej klomen wzmacniacza lehmann. Płytka kupiona na Allegro. Wygląda ona tak Na razie wstawiłem w nią elementy które posiadałem. Brakujące elementy zamówione lecz trzeba będzie poczekać. Stopniowo będę wrzucał postępy pracy Edited February 18, 2022 by Panjarek 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panjarek Posted February 22, 2022 Author Report Share Posted February 22, 2022 Kompletuje dalej. Zostały głównie rezystory i gniazda 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panjarek Posted February 26, 2022 Author Report Share Posted February 26, 2022 (edited) No i gra muzyka. Gra zaskakująco dobrze na tanich kondensatorach wejściowych Pilkor i najtanszym potencjometrze. Super konstrukcja godna polecenia. Edited February 26, 2022 by Panjarek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birken Posted February 26, 2022 Report Share Posted February 26, 2022 Zazwyczaj bywa tak, że każda sroka swój ogonek chwali więc chętnie bym poczytał wrażania z odsłuchów jakiegoś niezależnego testera 😜 Jakie koszty tak +- ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panjarek Posted February 27, 2022 Author Report Share Posted February 27, 2022 Dokończę i mogę udostępnić na testy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbobii Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 Tak to bardzo ciekawa konstrukcja. Ogólnie cena nie jest zbyt wygórowana. Wszystko zależy od użytych elementów. Swój kupiłem zmontowany za 180 zł w połowie roku 2020. Brzmienie lekko ocieplone naprawdę bardzo delikatnie, scena bardzo przyzwoita. Dzięki mocy słuchawki dostają niezłego wigoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panjarek Posted March 2, 2022 Author Report Share Posted March 2, 2022 Jeszcze czekam na kondensatory wejściowe oraz obudowę i wzmacniacz skończony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panjarek Posted March 5, 2022 Author Report Share Posted March 5, 2022 (edited) Edited March 5, 2022 by Panjarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts