kony74 Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 (edited) Chciałbym kupić Wharfedale Diamond 225 nowe albo używane, ale w naszych sklepach znalazłem tylko mniejszą wersję 220. Gdzie poza allegro, olx i giełda hifi.pl można je u nas kupić. Ewentualnie na jakichś zagranicznych stronach. Nie mam doświadczenia w zakupach przedmiotów używanych za granicą, więc może coś doradzicie... Edited January 21, 2022 by kony74 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonlight Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 Pozostaje Ci Ebay. Coś się tak napalił na te 225'ki?! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kony74 Posted January 21, 2022 Author Report Share Posted January 21, 2022 Bardzo dobre pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_m Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 Na iBood często są starsze Wharfedale, ale czy 225 nie pamietam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted January 21, 2022 Report Share Posted January 21, 2022 3 godziny temu, kony74 napisał: Chciałbym kupić Wharfedale Diamond 225 Tylko po co? Nie kupuj niczego z tej serii od tej firmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kony74 Posted January 22, 2022 Author Report Share Posted January 22, 2022 18 godzin temu, Rafacio napisał: Tylko po co? Nie kupuj niczego z tej serii od tej firmy. A co z nimi nie tak? Szukam czegoś grającego ciepło, mięsiście, z bogatą, barwną średnicą i spokojną górą. Jeśli macie inne typy, to będę wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonlight Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 Niektórzy nie lubią, jak im gra 11 minut temu, kony74 napisał: ..ciepło, mięsiście, z bogatą, barwną średnicą i spokojną górą.. więc próbują układać życie innym. 😉 Wharfedale, które kiedyś słuchałem tj. serię 8, 9 i Evo, właśnie tak grały, więc to dobry wybór dla Ciebie. 😉👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted January 22, 2022 Report Share Posted January 22, 2022 (edited) 4 godziny temu, kony74 napisał: Szukam czegoś grającego ciepło, mięsiście, z bogatą, barwną średnicą i spokojną górą. Jeśli macie inne typy, to będę wdzięczny. A to kupuj. Może ta buła to akurat dla ciebie będzie. Rozmemłany bas, brak wysokich, a czy średnica barwna to nie wiem, bo nie wiem do dzisiaj co to oznacza. Ale możesz też zadzwonić do Kezard w Gdyni. Wiem, że mają Pylon Topaz monitor na stanie, a to jest inna liga w porównaniu do tego Wharfedale. Topaz to w ogóle kolumna, która swego czasu tak mnie zaskoczyła. Jak jej słuchałem to aż ciepło po organizmie się rozchodziło. coś niesamowitego za niecałe dwa patyki. Dziwę się, że tego już od dawna nie robią. Edited January 22, 2022 by Rafacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kony74 Posted January 23, 2022 Author Report Share Posted January 23, 2022 13 godzin temu, Rafacio napisał: Ale możesz też zadzwonić do Kezard w Gdyni. Wiem, że mają Pylon Topaz monitor na stanie Dzięki za namiar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts