1313 Posted October 7, 2021 Report Share Posted October 7, 2021 (edited) Cześć, w związku z dużym zainteresowaniem moim ogłoszeniem o mojej prywatnej parze słuchawek CT660, czyli wersji otwartej HM5, dopytałem się znajomego, od któego je dostałem w prezencie skąd je miał. Otóż okazało się, że w jego firmie zakupili je hurtowo w okazyjnej cenie jako headsety, a oczywiście się okazało, że nie są to żadne headsety, tylko zwykłe słuchawki. Nie mieli możliwości zwrotu i zostały w magazynie, a on może je odkupić. Jest tego spokojnie jeszcze 10 par w cenie około 36E za parę (on mieszka w Niemczech i tam je kupili gdzieś). Jakby byli chętni, mogę to ściągnąć. Maniera gry raczej płaska, nie jest zbyt szeroka jak na otwarte, ale wygoda bajeczna, konstrukcja znana, świetny futerał i myślę, że bardzo duży potencjał modowania. Moje ogłoszenie ze zdjęciami (już nieaktualne): ' Jak zbierze się z 5 osób, to może warto to odkupić. Jak coś, to mogę zorganizować. Edited October 7, 2021 by 1313 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek313 Posted November 12, 2021 Report Share Posted November 12, 2021 +1 wstępnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts