Jump to content
Promocja Audio Video Show 2024 ×
Fotorelacja Audio Video Show 2024 HiFiPRO i MP3Store ×

Recommended Posts

• Moderator
Posted

i wygląda na to że będziemy mieli dużo fajnych, nowych gratów do zabawy. Kwiecień powinien być w punkt.

• Like 6
Posted

Rozważam przytarganie mojego PC i w związku z tym, pytanie - czy znajdzie się jakiś monitor na miejscu?

Wysłane z mojego IN2020 przy użyciu Tapatalka

Posted
10 minut temu, Praedo napisał:

Rozważam przytarganie mojego PC i w związku z tym, pytanie - czy znajdzie się jakiś monitor na miejscu?

Na upartego się znajdzie, choć to nietypowa prośba.

Posted

Dość nietypowa ale uważam, że warto jakby inni posłuchali tego rozwiązania:) prawdopodobnie jeszcze do mity zostanie ulepszone i będzie prąd wyjściowy na poziomie 1A max. Więc bez wzmacniacza powinno napędzać wszystko w klasie A.
Sam jestem ciekaw czy uciagnie wymagające słuchawki.

No i faktycznie najlepiej jakby się udało kabel ethernet jeszcze do tego dociągnąć...

Posted
22 godziny temu, manuelvetro napisał:

No nie wiem, jeszcze internet będzie chciał pożyczyć :D

12 minut temu, Praedo napisał:

No i faktycznie najlepiej jakby się udało kabel ethernet jeszcze do tego dociągnąć...

Posted (edited)
W dniu 18.01.2022 o 19:48, Corvin74 napisał:

Na upartego się znajdzie, choć to nietypowa prośba.

czuję że ktoś planuje mnie przebić.. czas wyciągnąc z szafy drugą walizkę (żeby się ten większy wzmacniacz zmieścił ;) )

żartuję - jak mi się uda znaleźć czas w kwietniu to pewnie się trochę lżej spakuję ;)

Edited by whero
  • Moderator
Posted
czuję że ktoś planuje mnie przebić.. czas wyciągnąc z szafy drugą walizkę (żeby się ten większy wzmacniacz zmieścił )

żartuję - jak mi się uda znaleźć czas w kwietniu to pewnie się trochę lżej spakuję
W razie czego zawsze możesz wysłać kurierem do mnie do sklepu jeżeli da się to bezpiecznie spakować a na miejscu to już sobie ogarniemy jakoś.

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)

@Praedo Mam jeden zapasowy monitor LCD chyba 17 cali jak coś. Złącza VGA i DVI, rozdzielczość 1024x768. Z tymże nie mam samochodu.

A co do internetu, to myślę, że lepiej zrobić tethering wifi->usb. @Corvin74 mógłby mieć nieprzyjemności, bo na pewno wpuszczanie obcych kompów w produkcyjną sieć firmową jest (powinno!) być sprzeczne z polityką bezpieczeństwa firmy. Ewentualnie ktoś może przynieść Access Pointa, to skonfiguruję z gościnnego wifi->Ethernet

Edited by Guest
Posted
Godzinę temu, jacmiszcz92 napisał:

mógłby mieć nieprzyjemności

Nie jest tak źle, jak poproszę to będę miał gniazdko z osobnym VLAN do internetu.

Posted
2 godziny temu, kurop napisał:

W razie czego zawsze możesz wysłać kurierem do mnie do sklepu jeżeli da się to bezpiecznie spakować a na miejscu to już sobie ogarniemy jakoś.

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

chyba tak spróbujemy (jeszcze się zgadamy - sprzęt vintage nie jest lekki)

Posted
W dniu 15.01.2022 o 09:39, Corvin74 napisał:

Spotkanie będzie, powoli plany się rysują.

na razie kwiecień jako termin mogę podać.

Jak ktoś będzie zainteresowany czymś z mojego bałaganu to zbierz listę z wyprzedzeniem, spróbuje pomóc. 

• Like 3
Posted

Hej, upgrade skończony z efektów jestem zadowolony. Poprawie uległ zakres tonalny jak i dynamiczny. Jakość na zadowalającym już poziomie. Słuchanie to sama przyjemność:) tym bardziej chciałbym zabrać to na meet. Nie mogę się doczekać Waszych opinii po odsłuchu

Pozdrawiam

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

nowy termin :)