MP3store MP3store Posted August 31, 2021 MP3store Report Share Posted August 31, 2021 Z osobistych pobudek, Nasz drogi kolega ze sklepu w Łodzi, nie będzie mógł kontynuować pracy od października 2021. W związku z tym rozpoczynamy szukanie nowej osoby na jego miejsce. Osoby zainteresowane, prosimy o wysyłanie swoich zgłoszeń na : kontakt@mp3store.pl Obowiązki: Obsługę klientów oraz aktywna sprzedaż Realizacja zamówień Dbanie o ekspozycję i porządek na sklepie Sporządzanie miesięcznej dokumentacji Prowadzenie komunikacji z klientami poprzez kanały social media Możliwość dodatkowych prac oraz dochodów w zależności od umiejętności Oczekujemy: Zainteresowania Sprzętem Audio Samodzielności i Zaangażowania Inicjatywy w działaniu Mile widziane doświadczenie w bezpośredniej obsłudze klienta oraz sprzedażny internetowej Oferujemy prace w młodym zespole i w miłej atmosferze. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wulkan Posted September 1, 2021 Report Share Posted September 1, 2021 W sumie długo nie popracował... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majkel Posted September 1, 2021 Report Share Posted September 1, 2021 (edited) Wiem, że nie na temat, ale mam przy okazji prośbę do wszystkich praktykujących, żeby nie używać czarnej czcionki, bo nic nie widać przy włączeniu ciemnej skórki forum i trzeba tekst zaznaczać. Od czasu wybielenia standardowej skórki moje oczy przy niej cierpią. Apropos, @Superata gdzie się podziewasz? Edited September 1, 2021 by majkel 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts