.ksy Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Seria "D" od irivera jest dość mocno znane w Korei. Głównie dlatego, że było to pierwsze urządzenie łączące w sobie słownik, playera oraz możliwości multimedialne. Mam dla Was mocno nieśmiałe i co ważniejsze premierowe (nigdzie jeszcze tych fotek nie ma) zdjęcia iriver D5. Modelu, który w sumie nie wiem czym się będzie różnił od poprzedników bo nie wiem czym się od siebie różnią D11, D25, D26 Jednak widać, że D5 będzie znacznie bardziej kieszonkowy od poprzedników, bo wielkość wcześniejszych serii D raczej nie jest miła. Grunt, że jest premierowo i że później i tak nikt nie napisze że fotki są od nas Inne modele: iriver D11 ; iriver D25 ; iriver D26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 http://www.iriver.co.kr/event/2007/SEK2007...vent.asp?mode=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomker Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 wyglada swietnie i potrafi tez calkiem fajne rzeczy. interesuje mnie jak jest z pamiecia. czy ma wbudowana jakas smieszna, a rozszerzac trzeba na kartach? no i jak z tymi slownikami. bo pewnie bedzie english-korean i w druga strone i moze jeszcze eng-eng i teraz nie wiadomo co wiecej. przydalyby sie jakies slowniki synonimow i cos, co daloby sie skads [tylko skad?] wgrac, zeby bylo z polskim jeszcze. chociaz akurat mnie by urzadzal eng-eng jakis mega dobry. te poprzednie byly spore, a ten juz rzeczywiscie kieszonkowy, wiec jak na razie z zainteersowaniem sledze watek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomker Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 swiadomie odkopuje ten watek, bo moze beda zainteresowani - otoz przyszedl do mnie iriver D5 od MIP do testow. jak na razie jestem zauroczony designem i interfejsem, ale z drugiej strony zniesmaczony brakiem mozliwosci ustawienia jezyka angielskiego [papierowa instrukcja tez po koreansku, wiec nie dla mnie to]. bawie sie nim na razie niezobowiazujaco i probuje rozne funkcje 'na oslep'. jakby byla wersja na europe/US z menu i wszytskim angielskim, to bym sie nad nim mocno zastanawial. a jakby byly tez jakies dodatkowe slowniki [angielsko- wloski/hiszpanski/niemiecki/francuski] to bym poowal na jakas oferte cenowa i na pewno go bral. jesli ktos jest zainteresowany jakimis konkretnymi sprawami, to czekam na pytania i bede w miare mozliwosci sprawdzal i odpowiadal. co do jakiejs skladnej recenzji, to jeszcze troche trzeba bedzie na nia poczekac, ale na bank napisze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ksy Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 Super fanie )) Seria D iriver'a zawsze była miło opisywana w Koreańskich serwisach. Chętnie poczytam, co Polak bez znajomości powie o tym playerze. W sumie to dobry test intuicyjności dla odtwarzacza, jeśli rozgryzie go osoba, która nie rozumiem "co do niej odtwarzacz mówi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ja po d30 jak narazie mam same pozytywne wrażenia... Tylko ten Koreański faktycznie przeszkadza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrus-g Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 swiadomie odkopuje ten watek, bo moze beda zainteresowani - otoz przyszedl do mnie iriver D5 od MIP do testow. jak na razie jestem zauroczony designem i interfejsem, ale z drugiej strony zniesmaczony brakiem mozliwosci ustawienia jezyka angielskiego [papierowa instrukcja tez po koreansku, wiec nie dla mnie to]. Mam na testy P10 i dokładnie takie samo issue :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomker Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 mialem poslizg z recenzja, ale dzis zrobilem wideorecenzje [pokusilem sie czytajac wskazowki khrona, jak zrobic recezje i to, ze malo jest recenzji wideo]. na razie wrzucilem film skonwertowany z voba [iriverterem - ustawieniami jak da irivevra u10] na rapidshare i youtube. musze pokombinowac, zeby mi go zrobil w 16:9, a nie 4:3. zainteresowanych odsylam do sciagniecia i ogladniecia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D@rkSid3 Posted January 3, 2012 Report Share Posted January 3, 2012 (edited) A tak sobie przypominam ten słowniczek, zabrałem go dziś z firmy. Powiem wam że sprawia niesamowite wrażenie wykonaniem. Co do dźwięku, Iriver = muzykalność. Nie jest to może poziom J3. Ale nie można mu odmówić klasy. Jest dźwięcznie i przyjemnie. Jeśli ktoś lubi Iriverowskie plumkanie, to radzę pilnować allegro. Będziemy go sprzedawać. Tak sam jak D30b. Edited January 3, 2012 by D@rkSid3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts