Gourney Posted July 24, 2021 Report Share Posted July 24, 2021 (edited) Na sprzedaż: Cayin n3pro - polska dystrybucja (dowód zakupu z 18.11.2020, zatem jeszcze na gwarancji); Player świeżo po wymianie gwarancyjnej wyświetlacza (parował); sprzęt w stanie idealnym, komplet producenta + dedykowane zielone etui - xxx; Shanling m6pro - polska dystrybucja (dowód zakupu z 18.08.2020, zatem jeszcze na gwarancji); technicznie ideał, wizualnie - nieznacznie przytarty prawy górny róg obudowy); komplet producenta + brązowe skórzane etui - xxx Bowers&Wilkins p5w - bezprzewodowe, kompaktowe słuchawki o świetnej jakości wykonania (materiały) i ciekawym wzornictwie; kupione jakiś czas temu jako powystawowe i tak też wyglądają - stan b. dobry, jakieś niewielkie mankamentu wizualne się znajdą, ale na pierwszy rzut oka wyglądają na nówki; najważniejsza rzecz - pady w doskonałym stanie, także jeszcze posłużą; komplet producenta - xxx zł. Sennheiser Momentum TWS - pierwsza rewizja, polska dystrybucja (dowód zakupu z 20.01.2020 r., nie mam pewności co do gwarancji); ze słuchawek wyjąłem gąbczaste filierki, bo i tak wypadały, a w sumie nie wiem czemu miały służyć; stan bardo dobry (nie doszukałem się śladów używania), komplet producenta - 400 350 330 300 zł Uzgodnioną formę wysyłki pokrywam ja, chyba że miałbym wysyłać za granicę lub w kosmos. Zdjęcia dla zainteresowanych. Pozdrawiam, G. Edited August 23, 2021 by Gourney 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gourney Posted July 30, 2021 Author Report Share Posted July 30, 2021 Do góry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gourney Posted August 6, 2021 Author Report Share Posted August 6, 2021 Do góry z nowymi cenami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gourney Posted August 11, 2021 Author Report Share Posted August 11, 2021 Myk, myk, myk z nowymi cenami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gourney Posted August 16, 2021 Author Report Share Posted August 16, 2021 W górę, fajnie bezprzewodowe słuchawki do wzięcia.Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gourney Posted August 23, 2021 Author Report Share Posted August 23, 2021 Myk, myk, myk! Zostały Momentum TWS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gourney Posted August 31, 2021 Author Report Share Posted August 31, 2021 Do góry, hop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts