Palpatine Posted July 9, 2021 Report Share Posted July 9, 2021 (edited) Niemałe zamieszanie robi na rynku wzmacniacz C9. Miał ktoś okazje już słuchać tego ampa? Jest już tez pierwsza polska recenzja. https://hifiphilosophy.com/recenzja-cayin-c9/ Edited July 9, 2021 by Palpatine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonBaron Posted July 9, 2021 Report Share Posted July 9, 2021 Ciekawe jak wypada vs Hugo2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted July 9, 2021 Report Share Posted July 9, 2021 Ciekawe jak wypada vs Hugo2.C9 to wzmacniacz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vonBaron Posted July 9, 2021 Report Share Posted July 9, 2021 To srogo sobie liczą... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Audiomagic_pl Posted July 9, 2021 Report Share Posted July 9, 2021 Zapraszamy na odsłuch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisting Posted July 10, 2021 Report Share Posted July 10, 2021 (edited) 9K zł? Za 10 tysięcy właśnie miałem wymianę okien w 3 pok. mieszkaniu. Ciekawe czy ten wzmacniacz jest tego wart. Edited July 10, 2021 by Wisting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpatine Posted July 10, 2021 Author Report Share Posted July 10, 2021 (edited) Co jeden komentarz to lepszy 😂 Merytoryka bez zmian…na najwyższym poziomie! Edited July 10, 2021 by Palpatine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisting Posted July 10, 2021 Report Share Posted July 10, 2021 (edited) Widzę, że nadmiar jodu Ci nie służy. Zluzuj poślady, bo się zbytnio napinasz. Edited July 10, 2021 by Wisting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_a Posted October 5, 2021 Report Share Posted October 5, 2021 (edited) Fajnie to gra.... Tor: kawałki alac, iBasso DX220 Max, LO, kabel Cayin 4.4 TRRS z zestawu, C9, przejściówka iBasso 4.4->2.5 TRRS, kabel @Perul-a, HE1000SE. C9: tryb lampowy, low gain, klasa A Miałem kiedyś też inne małe lampki Alo Continental v3 i Alo Continental Dual Mono - C9 gra lepiej niż obywa. Plusy: Ma pazur - dobra dynamika. Dociąża dźwięk. Jest soczyście, muzykalnie, jest mięsko. Czarne tło. Fajne wokale. Bardzo dobra tonalność i barwa. Duża detaliczność, precyzja. Mała stacjonarka. Minusy: Wysoka cena --Przydałoby się trochę więcej powietrza i większa scena. Prowokuje do ściszania - low gain nie jest taki low?-- Edit: to powyżej przekreślam. Okazuje się że na iBasso 220 MAX gain działa nawet na line-out i był ustawiony na high. Po przestawieniu na medium na iBasso, dałem C9 na high i.... scena się poprawiła. Pojawiło się więcej powietrza, jest głębiej i szerzej. Nie mam zastrzeżeń do sceny. Jeśli ktoś szuka mobilnego wzmaka to nie słyszałem lepszego. Podziękowania dla @MP3store Krakow i @paczek68 za możliwość posłuchania tej małej zadziornej lampki. Edited October 5, 2021 by konrad_a 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajetanjazz Posted February 1 Report Share Posted February 1 Prawda, jest świetny:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts