pabloj Posted March 19, 2021 Report Posted March 19, 2021 To ja również założę tutaj swój wątek bo już parę rzeczy się napożyczało/wymieniało/sprzedało/kupiło przez forum Pokornie poproszę o komentarze. Quote
Tytus1988 Posted March 19, 2021 Report Posted March 19, 2021 Mam przyjemność wystawić jako pierwszy pozytywny komentarz. W ubiegłym roku wypożyczyłem Koledze Hawki i wszystko przebiegło wzorowo, w miłej, koleżeńskiej atmosferze. Jak najbardziej polecam wymiany/transakcje z Pawłem!🥇 1 Quote
mrbudyn Posted March 20, 2021 Report Posted March 20, 2021 Sympatyczny, pomocny forumowicz wypożyczył DC A2Close i jestem mu bardzo wdzięczny! Dziekuje, polecam kolegę ☺. 1 Quote
Jaro54 Posted March 20, 2021 Report Posted March 20, 2021 A ja sprzedałem koledze Pinnacle P1, wszystko odbyło się jak należy. Bardzo dobry kontakt, polecam 1 Quote
pekin93 Posted March 20, 2021 Report Posted March 20, 2021 Sprzedałem koledze W1000Z(trochę za nimi tęsknie 😉) oczywiście wszystko poszło bez problemu i w miłej atmosferze!. Dodatkowo kilka tygodni temu poprosiłem o wysłanie Nightowl i Nighthaków na testy i po kilku dniach ptaszki już wylądowały w moim gnieździe 1 Quote
vonBaron Posted March 20, 2021 Report Posted March 20, 2021 Wymiana sprzętami zawszę przebiegała w dobrej atmosferze i sprzęt wracał w idealnym stanie.👍 1 Quote
deftones9 Posted March 22, 2021 Report Posted March 22, 2021 Kupowałem i pożyczałem, jeden wielki pozytyw.Paweł to bardzo w porządku facet z którym można gadać godzinami.Zawsze doradzi, podzieli sie swoimi doświadczeniami.Jednym słowem polecam, sympatyczny i pomocny audiofil 1 Quote
gumiak9 Posted April 14, 2021 Report Posted April 14, 2021 Kolega pabloj pożyczył mi na testy Audioquest Nightowl. Słuchawki przyszły w stanie sklepowym, z dodatkowym srebrnym kablem i rodowaną wtyczką. Sam zaoferował wypożyczenie Owli, nie chciał nic na wymianę, a to co o nich pisał zgadzało się z tym co o usłyszałem po założeniu. Polecam kolegę, sam pewnie nie raz coś od niego kupię 1 1 Quote
szugary68 Posted June 12, 2021 Report Posted June 12, 2021 Spóźnione, ale szczere podziękowania dla kolegi @pabloj za pożyczenie bufora lampowego Ifi Itube. Nadmienię, że odbyło się to w miłej i rzeczowej konwersacji. 1 Quote
HomerJ Posted February 17 Report Posted February 17 (edited) Szczerze polecam zakupy u kolegi pabloja. Kupilem Nightowl + Lavricable, sluchawki dotarly w swietnym stanie, dokładnie tak jak w opisie. Kontakt rewelacyjny – pabloj odpowiedzial na wszystkie moje pytania, a do tego bez problemu podeslal dodatkowe zdjecia, a nawet filmik. Dostalem tez dodatkowe rady dotyczace modowania i poprawy jakosci dzwieku. Dzieki wielkie! Edited February 17 by HomerJ 1 Quote
Jaro54 Posted February 24 Report Posted February 24 Kolejny interes z Pawłem, kolejny raz wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam interesy z Pawłem, warto. 1 Quote
pabloj Posted February 24 Author Report Posted February 24 1 hour ago, Jaro54 said: Kolejny interes z Pawłem, kolejny raz wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam interesy z Pawłem, warto. I wzajemnie, pięknie dziękuje za zakupy. 1 Quote
Recommended Posts