Jump to content

Recommended Posts

Posted

To ja również założę tutaj swój wątek bo już parę rzeczy się napożyczało/wymieniało/sprzedało/kupiło przez forum :)

Pokornie poproszę o komentarze.

Posted

Mam przyjemność wystawić jako pierwszy pozytywny komentarz. W ubiegłym roku wypożyczyłem Koledze Hawki i wszystko przebiegło wzorowo, w miłej, koleżeńskiej atmosferze. Jak najbardziej polecam wymiany/transakcje z Pawłem!🥇

• Thanks 1
Posted

Sympatyczny, pomocny  forumowicz wypożyczył DC A2Close i jestem mu bardzo  wdzięczny! Dziekuje, polecam kolegę ☺. 

• Thanks 1
Posted

A ja sprzedałem koledze Pinnacle P1, wszystko odbyło się jak należy. Bardzo dobry kontakt, polecam 

• Thanks 1
Posted

Sprzedałem koledze W1000Z(trochę za nimi tęsknie 😉) oczywiście wszystko poszło bez problemu i w miłej atmosferze!. Dodatkowo kilka tygodni temu poprosiłem o wysłanie Nightowl i Nighthaków na testy i po kilku dniach ptaszki już wylądowały w moim gnieździe :D 

• Thanks 1
Posted

Kupowałem i pożyczałem, jeden wielki pozytyw.Paweł to bardzo w porządku facet z którym można gadać godzinami.Zawsze doradzi, podzieli sie swoimi doświadczeniami.Jednym słowem polecam, sympatyczny i pomocny audiofil ;)

• Thanks 1
  • 4 weeks later...
Posted

Kolega pabloj pożyczył mi na testy Audioquest Nightowl. Słuchawki przyszły w stanie sklepowym, z dodatkowym srebrnym kablem i rodowaną wtyczką. Sam zaoferował wypożyczenie Owli, nie chciał nic na wymianę, a to co o nich pisał zgadzało się z tym co o usłyszałem po założeniu. Polecam kolegę, sam pewnie nie raz coś od niego kupię :) 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 1 month later...
Posted

Spóźnione, ale szczere podziękowania dla kolegi @pabloj za pożyczenie bufora lampowego Ifi Itube. Nadmienię, że odbyło się to w miłej i rzeczowej konwersacji. 

• Like 1
  • 4 years later...
Posted (edited)

Szczerze polecam zakupy u kolegi pabloja.

Kupilem Nightowl + Lavricable, sluchawki dotarly w swietnym stanie, dokładnie tak jak w opisie. Kontakt rewelacyjny – pabloj odpowiedzial na wszystkie moje pytania, a do tego bez problemu podeslal dodatkowe zdjecia, a nawet filmik. :)

Dostalem tez dodatkowe rady dotyczace modowania i poprawy jakosci dzwieku.  Dzieki wielkie! :)

Edited by HomerJ
  • Thanks 1
Posted

Kolejny interes z Pawłem, kolejny raz wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam interesy z Pawłem, warto. 

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Jaro54 said:

Kolejny interes z Pawłem, kolejny raz wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam interesy z Pawłem, warto. 

I wzajemnie, pięknie dziękuje za zakupy.

• Like 1