Najner 1,776 Posted February 26 Report Share Posted February 26 (edited) 1. lsd 2. jacmiszcz92 3. Name44 4. capriIII 5.niebond 6. BitWolf 7. espe0 8. Praedo 9. robertos 10. macio232 11. Requal 12. Adam 13. Adrian 14. Baksiu11 15. Kurop 16. Hemi5 17. Piotr 19. Najner Zapraszamy gorąco @Mayster'a z Żywca Edited February 26 by Najner Quote Link to post Share on other sites
lsd 1,061 Posted February 26 Report Share Posted February 26 2 godziny temu, Najner napisał: Zapraszamy gorąco @Mayster'a z Żywca Dołączam do gorących zaproszeń @Mayster'a Quote Link to post Share on other sites
Najner 1,776 Posted February 26 Report Share Posted February 26 3 minuty temu, lsd napisał: Dołączam do gorących zaproszeń @Mayster'a No teraz to już nie ma wyjścia Quote Link to post Share on other sites
jacmiszcz92 228 Posted February 27 Report Share Posted February 27 (edited) Czy można prosić o Audeze LCD-2F/LCD3 i HD800? HE-1000 SE też raczej nie zabraknie @lsd? Poproszę jeszcze o jakąś dobrą parę kabli RCA do podpięcia pod wzmak Edited March 27 by jacmiszcz92 Quote Link to post Share on other sites
lsd 1,061 Posted February 27 Report Share Posted February 27 5 godzin temu, jacmiszcz92 napisał: Czy można prosić o Audeze LCD-2F/LCD3 i HD800? HE-1000 SE też raczej nie zabraknie @lsd? Tak, wezmę, nie ma problemu. Pytanie trochę z innej beczki. Skoro event został zareklamowany na fejsie mp3store i zaproszenie jest tam otwarte dla wszystkich, to jak sie to ma do zapisow tutaj na naszej liscie? Czy trzeba miec w ogole konto na forum by sie pojawic? Pytam oczywiście w nazwiązaniu do dyskusji, która rozpoczęła sie, aczkolwiek chyba nie skonczyla po jednym z poprzednich spotkan, na temat formuly tego wydarzenia. 2 Quote Link to post Share on other sites
whero 135 Posted February 27 Report Share Posted February 27 2 godziny temu, lsd napisał: Tak, wezmę, nie ma problemu. Pytanie trochę z innej beczki. Skoro event został zareklamowany na fejsie mp3store i zaproszenie jest tam otwarte dla wszystkich, to jak sie to ma do zapisow tutaj na naszej liscie? Czy trzeba miec w ogole konto na forum by sie pojawic? Pytam oczywiście w nazwiązaniu do dyskusji, która rozpoczęła sie, aczkolwiek chyba nie skonczyla po jednym z poprzednich spotkan, na temat formuly tego wydarzenia. odsyła tutaj wspominając o ograniczonej liczbie miejsc.. więc stawiam że zapisy i tak *obowiązują* .. akurat w robocie kocioł mi się zaczyna (wiosna idzie) ... zobaczę może jak będzie coś bliżej morza / jak będzie czas przy kolejnej okazji Quote Link to post Share on other sites
Corvin74 1,963 Posted February 28 Author Report Share Posted February 28 Tak. O owiązuje limit.. jak wiecie salka nie jest za duża, do tego mamy ograniczenia z innego znanego wszystkim powodu. zaraz zakończę zapisy. 2 Quote Link to post Share on other sites
Bywalec kurop 897 Posted March 2 Bywalec Report Share Posted March 2 W dniu 27.02.2021 o 15:14, jacmiszcz92 napisał: Czy można prosić o Audeze LCD-2F/LCD3 i HD800? HE-1000 SE też raczej nie zabraknie @lsd? Mogę mieć HD800s jeżeli chcesz 1 Quote Link to post Share on other sites
jacmiszcz92 228 Posted March 2 Report Share Posted March 2 (edited) No pewnie. Z Burkiem 3X P (vivid) to pewnie scenicznie wylecą na księżyc i zaiskrzą od podkreślenia górnego pasma, więc będzie ciekawie Edited March 2 by jacmiszcz92 Quote Link to post Share on other sites
Praedo 8 Posted March 2 Report Share Posted March 2 (edited) Też jestem bardzo ciekaw bursona conductor 3x + lcd3. Wezmę sundary, mogę też wziąć he400i. Mam też trochę dokanałowych z chin m.in. TRN V90, TRN V90S, KZ zsn10pro, KZ ZAX. Dragonfly Cobalt i Sabaj da3. AIM SC808 z wszystkimi wymiennymi opampami(nie mobilny) ale mogę ew. Zabrać "kostki": ViVid V6 dual 2szt. V5i dual 2szt. SIL 994 enh dual 1szt. Edited March 2 by Praedo Quote Link to post Share on other sites
requal 1,167 Posted March 2 Report Share Posted March 2 25 minut temu, Praedo napisał: Też jestem bardzo ciekaw bursona conductor 3x + lcd3. Wezmę sundary, mogę też wziąć he400i. Mam też trochę dokanałowych z chin m.in. TRN V90, TRN V90S, KZ zsn10pro, KZ ZAX. Dragonfly Cobalt i Sabaj da3. AIM SC808 z wszystkimi wymiennymi opampami(nie mobilny) ale mogę ew. Zabrać "kostki": ViVid V6 dual 2szt. V5i dual 2szt. SIL 994 enh dual 1szt. Weź proszę te Kz-eciaki Chciałem kiedyś sobie odsłuchać. Quote Link to post Share on other sites
Praedo 8 Posted March 2 Report Share Posted March 2 43 minuty temu, requal napisał: Weź proszę te Kz-eciaki Chciałem kiedyś sobie odsłuchać. Nie ma problemu:) będą:-) 1 Quote Link to post Share on other sites
dex555 54 Posted March 2 Report Share Posted March 2 1. lsd 2. jacmiszcz92 3. Name44 4. capriIII 5.niebond 6. BitWolf 7. espe0 8. Praedo 9. robertos 10. macio232 11. Requal 12. Adam 13. Adrian 14. Baksiu11 15. Kurop 16. Hemi5 17. Piotr 19. Najner 20. dex555? jest jeszcze miejsce? Quote Link to post Share on other sites
Corvin74 1,963 Posted March 2 Author Report Share Posted March 2 Zamykam na razie zapisy. Dam co będzie do posłuchania.. Quote Link to post Share on other sites
Tajniakos 249 Posted March 3 Report Share Posted March 3 Jeśli zwolni się miejsce... 1. lsd 2. jacmiszcz92 3. Name44 4. capriIII 5.niebond 6. BitWolf 7. espe0 8. Praedo 9. robertos 10. macio232 11. Requal 12. Adam 13. Adrian 14. Baksiu11 15. Kurop 16. Hemi5 17. Piotr 19. Najner 20. dex555? jest jeszcze miejsce? Lista rezerwowa: 1. Tajniakos Quote Link to post Share on other sites
jacmiszcz92 228 Posted March 3 Report Share Posted March 3 (edited) 20 godzin temu, Corvin74 napisał: Zamykam na razie zapisy. Dam co będzie do posłuchania.. Jak zwykle bez problemu ze znalezieniem chętnych. Pełna profeska w organizacji i fajna ekipa więc w sumie nic dziwnego Może jakiś zlot fanów kolumn głośnikowych? Edited March 3 by jacmiszcz92 Quote Link to post Share on other sites
Tajniakos 249 Posted March 4 Report Share Posted March 4 (edited) Nawet jeśli nie zwolni się miejsce a ktoś jedzie z poza Wro. zapraszam do siebie na before albo after party. Jest miesce żeby się w razie w "przekimać" Kurop-ie może wreszcie się uda spotkać i pogadać o teorii destylacji w praktyce co??? Co do kolumn u mnie: Audiosynergia 4-way OZ i LAR IA-H200. Edited March 4 by Tajniakos Quote Link to post Share on other sites
Corvin74 1,963 Posted March 4 Author Report Share Posted March 4 @Tajniakos Ktoś cyferkę źle wpisał 😂 masz miejsce. 1. lsd 2. jacmiszcz92 3. Name44 4. capriIII 5 .niebond 6. BitWolf 7. espe0 8. Praedo 9. robertos 10. macio232 11. Requal 12. Adam 13. Adrian 14. Baksiu11 15. Kurop 16. Hemi5 17. Piotr 18. Najner 19. dex555? jest jeszcze miejsce? 20. Tajniakos Quote Link to post Share on other sites
Tajniakos 249 Posted March 4 Report Share Posted March 4 Super 😁 Tak czy owak podtrzymuję propozycję spotkania mniej słuchawkowego przed lub po. Quote Link to post Share on other sites
jacmiszcz92 228 Posted March 4 Report Share Posted March 4 Powiedzcie proszę, że pojawią się jakieś audiofanatyczki 🙋♀️ Quote Link to post Share on other sites
saudio 2,408 Posted March 4 Report Share Posted March 4 Chyba Ci się forum pomyliło 3 1 Quote Link to post Share on other sites
lsd 1,061 Posted March 4 Report Share Posted March 4 (edited) 52 minuty temu, jacmiszcz92 napisał: Powiedzcie proszę, że pojawią się jakieś audiofanatyczki 🙋♀️ Cóż, lista uczestników jest zamknięta i powszechnie znana. Jeśli intrygują Cie jakieś nick'i to wal śmiało do nich na priv. Kto wie jakie lachony się za nimi kryją Edited March 4 by lsd 1 Quote Link to post Share on other sites
jacmiszcz92 228 Posted Thursday at 11:38 PM Report Share Posted Thursday at 11:38 PM Czy posiadacie może decybelomierz? Quote Link to post Share on other sites
Corvin74 1,963 Posted 17 hours ago Author Report Share Posted 17 hours ago (edited) Cześć Wszystkim Po konsultacji z kilkoma osobami, ze względu to co się na dzieje i obostrzenia, musimy niestety przesunąć nasze spotkanie na maj. Nowa data spotkania: 22 maja 2021 r Mam nadzieję, że w tym terminie się już spotkamy. Proszę o potwierdzenie osób z listy. Edited 15 hours ago by Corvin74 1 Quote Link to post Share on other sites
waski 1,227 Posted 16 hours ago Report Share Posted 16 hours ago Potwierdzam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts