wfmsiekierka 57 Posted February 22 Report Share Posted February 22 Posiadam tel Xiaomi i od czasu do czasu podłączam do niego dongle,a problem jest taki że mam albo za cicho albo za głośno. Może ktoś zna jakąś aplikację która pozwoli na w miarę precyzyjną kontrolę głośności Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Mariushero 13 Posted February 22 Report Share Posted February 22 Dongle przeważnie maja swoje firmowe apki, które najczęściej są bezużyteczne, ale ze zmianą poziomu głośności nie powinny mieć problemu. Proponuję poszukać na stronie producenta.Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
lobuz1 581 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Polecam do słuchania swojej muzyki oraz z Tidal płatny Usb audio player pro. Można to tam to i wiele innych rzeczy ustawić. Quote Link to post Share on other sites
wfmsiekierka 57 Posted February 23 Author Report Share Posted February 23 Polecam do słuchania swojej muzyki oraz z Tidal płatny Usb audio player pro. Można to tam to i wiele innych rzeczy ustawić. Ok,dziękiWysłane z mojego SM-T590 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to post Share on other sites
Perul 2,957 Posted February 23 Report Share Posted February 23 @lobuz1 czy to "volume steps" działa też poza apką i czy działa z przyciskami głośności? @wfmsiekierka ja używam darmowego "precise volume", ale precyzyjne ustawianie głośności działa tylko "suwakiem na ekranie", przyciski działają po staremu . Quote Link to post Share on other sites
lobuz1 581 Posted February 23 Report Share Posted February 23 (edited) U mnie działa tylko z aplikacją uapp, jedynie gdy jest podłączony do telefonu dongle ( mam ibasso) a w ustawieniach wybrane jest „hardware volume control”. Można zmieniać przyciskami według ustawionej skali głośności. Edited February 23 by lobuz1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts