Tajniakos 250 Posted February 12 Report Share Posted February 12 Chyba czas zacząć Taka znajda przypadkowa... 4 Quote Link to post Share on other sites
Tajniakos 250 Posted February 14 Author Report Share Posted February 14 (edited) https://tidal.com/album/172460119 Arlo Parks znów Wrocławskie Radio RAM Jeszcze Baasch Edited February 14 by Tajniakos 1 Quote Link to post Share on other sites
Najner 1,778 Posted February 18 Report Share Posted February 18 Nowa Gojira 👌 2 3 Quote Link to post Share on other sites
Tytus1988 4,246 Posted February 21 Report Share Posted February 21 4 Quote Link to post Share on other sites
hibi 1,851 Posted February 28 Report Share Posted February 28 (edited) Lecim, ależ rodzynek na czasy plandemi.. Edited February 28 by hibi 1 Quote Link to post Share on other sites
Tajniakos 250 Posted March 5 Author Report Share Posted March 5 Opłacało się tyle czekać na ten album 2 Quote Link to post Share on other sites
progmarky 1,772 Posted March 5 Report Share Posted March 5 (edited) Edited March 5 by progmarky 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Tytus1988 4,246 Posted March 29 Report Share Posted March 29 Album z 19 marca, który mnie oczarował... szczególnie tytułowy utwór🎶🥰🎶 https://tidal.com/track/153503677 3 Quote Link to post Share on other sites
Damix 1,084 Posted April 2 Report Share Posted April 2 (edited) W dniu 5.03.2021 o 21:30, Tajniakos napisał: Opłacało się tyle czekać na ten album Tylko ja słyszę przestery wokalu na niektórych utworach? Pisze o albumie dostępnym na Tidal. Edited April 2 by Damix Quote Link to post Share on other sites
Tytus1988 4,246 Posted April 6 Report Share Posted April 6 https://tidal.com/track/169652628 Album godny uwagi🎶 1 Quote Link to post Share on other sites
jacol 5 Posted yesterday at 08:12 AM Report Share Posted yesterday at 08:12 AM Dzisiaj wyszła nowa płyta Greta van Fleet, sam nie wiem który kawałek najlepszy Linki do Tidal i Spotify: https://tidal.com/browse/album/180316755 1 Quote Link to post Share on other sites
Tajniakos 250 Posted yesterday at 09:03 AM Author Report Share Posted yesterday at 09:03 AM Nigdy nie mogłem się przekonać, zawsze omijałem szerokim łukiem. Grzebiąc w nowościach na stronie Empiku trafiłem na taką "reckę": "Na tej płycie nie usłyszymy żadnych wpadających w ucho dźwięków które moglibyśmy potem nucić. Nie postukamy sobie o podłogę nóżką w takt basów . Nie pokiwamy główką w rytm muzyki. Nie posłuchamy na głos płyty bo sąsiedzi pomyślą że uprawiamy Voo-Doo. Raczej na pewno nie będzie to grane na koncertach. Ale... Nie potrzebujecie oglądać programów przyrodniczych aby zwiedzić Amazonię. JMJ Zaserwował nam muzyczny krajobraz tej krainy. Wystarczy usiąść, nałożyć słuchawki i zamknąć oczy. Muzyka opowie Wam o pogodzie, opowie Wam o zwierzętach i o biologii roślin. Spędzicie czas z plemionami Ameryki Południowej które zaśpiewają i zatańczą dla Was przy ognisku tudzież w promieniach słońca. Opowiedzą swoje różnorakie historie. Przekażą swoje podania i legendy. Dowiecie się czy są zdrowi, na co chorują, co ich uszczęśliwia a co martwi. Popłyniecie z nurtem rzeki aby podziwiać zielone deszczowe lasy, tylko uważajcie bo może Was zmoczyć ulewa. Czeka Was ponad pięćdziesiąt minut darmowej (przepraszam, prawie 50 zł) wyprawy do Amazonii. Ja tam już nie muszę być fizycznie , właśnie z stamtąd wróciłem i ta podróż muzyczna w zupełności mi starcza. Do każdej płyty dołączony jest kod QR. Poprzez kod możemy pobrać jeszcze dwie dodatkowe wersje- za darmo. Polecam wersję binauralną - świetnie się tego słucha. Jest też wersja 5.1 ale niestety mam stary odtwarzacz i nie obsługuje tego formatu." Ok połechtałeś mnie, z ciekawości wrzuciłem w Tidal. Paczam a tam wersja Binural, emmm ten tego... No i? Mnie pozamiatało! 51 minut temu, jacol napisał: Dzisiaj wyszła nowa płyta Greta van Fleet, sam nie wiem który kawałek najlepszy Linki do Tidal i Spotify: https://tidal.com/browse/album/180316755 Mocna rzecz - Podoba mnie się TO! 1 Quote Link to post Share on other sites
paratykus 3,231 Posted yesterday at 09:10 AM Report Share Posted yesterday at 09:10 AM 4 minuty temu, Tajniakos napisał: Nigdy nie mogłem się przekonać, zawsze omijałem szerokim łukiem. Grzebiąc w nowościach na stronie Empiku trafiłem na taką "reckę": "Na tej płycie nie usłyszymy żadnych wpadających w ucho dźwięków które moglibyśmy potem nucić. Nie postukamy sobie o podłogę nóżką w takt basów . Nie pokiwamy główką w rytm muzyki. Nie posłuchamy na głos płyty bo sąsiedzi pomyślą że uprawiamy Voo-Doo. Raczej na pewno nie będzie to grane na koncertach. Ale... Nie potrzebujecie oglądać programów przyrodniczych aby zwiedzić Amazonię. JMJ Zaserwował nam muzyczny krajobraz tej krainy. Wystarczy usiąść, nałożyć słuchawki i zamknąć oczy. Muzyka opowie Wam o pogodzie, opowie Wam o zwierzętach i o biologii roślin. Spędzicie czas z plemionami Ameryki Południowej które zaśpiewają i zatańczą dla Was przy ognisku tudzież w promieniach słońca. Opowiedzą swoje różnorakie historie. Przekażą swoje podania i legendy. Dowiecie się czy są zdrowi, na co chorują, co ich uszczęśliwia a co martwi. Popłyniecie z nurtem rzeki aby podziwiać zielone deszczowe lasy, tylko uważajcie bo może Was zmoczyć ulewa. Czeka Was ponad pięćdziesiąt minut darmowej (przepraszam, prawie 50 zł) wyprawy do Amazonii. Ja tam już nie muszę być fizycznie , właśnie z stamtąd wróciłem i ta podróż muzyczna w zupełności mi starcza. Do każdej płyty dołączony jest kod QR. Poprzez kod możemy pobrać jeszcze dwie dodatkowe wersje- za darmo. Polecam wersję binauralną - świetnie się tego słucha. Jest też wersja 5.1 ale niestety mam stary odtwarzacz i nie obsługuje tego formatu." Ok połechtałeś mnie, z ciekawości wrzuciłem w Tidal. Paczam a tam wersja Binural, emmm ten tego... No i? Mnie pozamiatało! Mocna rzecz - Podoba mnie się TO! Jest OK. Dwa razy przesłuchana, ale z lenistwa na pchełkach i małym dapie, tak raczej do osłuchania się. Dziś planuję stacjonarkę i Staxy, a jak będzie "licho" to odkurzę SWS-y. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts