lobuz1 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 1 godzinę temu, saudio napisał: Czy on ma 6,3? I zasilanie 15V? Tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wegiel21 Posted October 19, 2021 Report Share Posted October 19, 2021 Wystartował preorder 1700€. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZebLong Posted October 20, 2021 Report Share Posted October 20, 2021 7 godzin temu, wegiel21 napisał: Wystartował preorder 1700€. A gdzie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZebLong Posted October 24, 2021 Report Share Posted October 24, 2021 Hifigo zaprasza: https://hifigo.com/products/fiio-m17?variant=41573973164206 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZebLong Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 No i "już"oficjalnie na stronie FiiO: I link do spec: https://www.fiio.com/m17_parameters 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafik87 Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 Preorder w Q21, cena standardowa to 8490 zł po wpisaniu kodu rabatowego "M17" spada nam do 6995,76 zł https://www.q21.pl/fiio-m17.htmlDrapnięte z Mi 10 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bywalec kurop Posted October 29, 2021 Bywalec Report Share Posted October 29, 2021 Wkrótce opublikuję naszą ofertę przedsprzedazową na M17 stay tuned.A tymczasem nie wiem czy widzieliście jak ten potwór jest skonstruowany ale wygląda imponującoWysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisting Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Kup pan cegłę 😜 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wegiel21 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 5 godzin temu, kurop napisał: Wkrótce opublikuję naszą ofertę przedsprzedazową na M17 stay tuned. Będzie inna jak ta z q21? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafik87 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Będzie inna jak ta z q21?Q21 bierze sprzęt Fiio od Audiomagic więc jest szansa na ciekawszą ofertę. Chociaż ta z Q21 już jest dobra bo pomimo niższej ceny można dodatkowo skorzystać z 20 rat 0% Drapnięte z Mi 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wegiel21 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 12 minut temu, rafik87 napisał: Q21 bierze sprzęt Fiio od Audiomagic więc jest szansa na ciekawszą ofertę. Chociaż ta z Q21 już jest dobra bo pomimo niższej ceny można dodatkowo skorzystać z 20 rat 0% Drapnięte z Mi 10 Tylko jest bez etui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafik87 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 Tylko jest bez etuiNie dziwi mnie to, M15 też było bez etuii, trzeba było kupić oddzielnie, chyba że jakiś dystrybutor zrobi ofertę i będzie dodawał etui od siebie o ile Fiio wypuści je równolegle z odtwarzaczem a nie jak w przypadku M15 z dużym opóźnieniem Drapnięte z Mi 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wegiel21 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 21 minut temu, rafik87 napisał: Nie dziwi mnie to, M15 też było bez etuii, trzeba było kupić oddzielnie, chyba że jakiś dystrybutor zrobi ofertę i będzie dodawał etui od siebie o ile Fiio wypuści je równolegle z odtwarzaczem a nie jak w przypadku M15 z dużym opóźnieniem Drapnięte z Mi 10 W trybie bateryjnym ma on podobno mniej mocy jak m15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafik87 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 W trybie bateryjnym ma on podobno mniej mocy jak m15.Szczerze napiszę że nawet tego nie sprawdzałem, ale w czysto praktycznym rozumowaniu to wydaje się to nawet logiczne bo raczej promil ludzi którzy zakupią tego DAPA będzie go używało mobilnie z pełnowymiarowymi wysokoprądowymi puszkami a do iemów nawet tych wieloprzetwornikowych prądu powinno wystarczyć, z resztą zastanawiam się czy znajdzie się odważny który będzie go targał w kieszeni, w zimę w kurtce może się jeszcze miejsce znajdzie ale w lato będzie ciężko nawet kieszenie w bojówkach się poddadzą, pewnie pasek nie wystarczy i będzie trzeba w szelki zainwestować Drapnięte z Mi 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wegiel21 Posted October 29, 2021 Report Share Posted October 29, 2021 2 minuty temu, rafik87 napisał: Szczerze napiszę że nawet tego nie sprawdzałem, ale w czysto praktycznym rozumowaniu to wydaje się to nawet logiczne bo raczej promil ludzi którzy zakupią tego DAPA będzie go używało mobilnie z pełnowymiarowymi wysokoprądowymi puszkami a do iemów nawet tych wieloprzetwornikowych prądu powinno wystarczyć, z resztą zastanawiam się czy znajdzie się odważny który będzie go targał w kieszeni, w zimę w kurtce może się jeszcze miejsce znajdzie ale w lato będzie ciężko nawet kieszenie w bojówkach się poddadzą, pewnie pasek nie wystarczy i będzie trzeba w szelki zainwestować Drapnięte z Mi 10 Oczywiście w zimie chętnie go wsunę do kieszeni spodni aby grzał mi klejnoty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bywalec kurop Posted October 30, 2021 Bywalec Report Share Posted October 30, 2021 20 godzin temu, wegiel21 napisał: Będzie inna jak ta z q21? zapraszam do sprawdzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wegiel21 Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 To ja nie wiem może za mało mam intelektu albo na telefonie nie umiem znaleźć miejsca do wpisania kodu, więc jaka jest ta tajemna cena w preorderze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 18 minut temu, wegiel21 napisał: To ja nie wiem może za mało mam intelektu albo na telefonie nie umiem znaleźć miejsca do wpisania kodu, więc jaka jest ta tajemna cena w preorderze? Jest miejsce na wpisanie kodu, szukajcie a znajdziecie.. bo warto dla tych 18 % 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Jest miejsce na wpisanie kodu, szukajcie a znajdziecie.. bo warto dla tych 18 % A skąd wiesz, że warto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawindyk Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 To ja nie wiem może za mało mam intelektu albo na telefonie nie umiem znaleźć miejsca do wpisania kodu, więc jaka jest ta tajemna cena w preorderze?Podpowiem - szukaj przy realizacjiSent from my LYA-L29 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacmiszcz92 Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 Godzinę temu, wegiel21 napisał: To ja nie wiem może za mało mam intelektu albo na telefonie nie umiem znaleźć miejsca do wpisania kodu, więc jaka jest ta tajemna cena w preorderze? Trzeba najpierw dodać do koszyka, a później kod rabatowy wpisać po prawej stronie, o tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hibi Posted October 30, 2021 Report Share Posted October 30, 2021 (edited) 6 godzin temu, all999 napisał: A skąd wiesz, że warto? Warto szukać dla zniżki Pewnie gra super, bo te dopieszczone dapy już dźwiękowo niewiele się różnią.. Edited October 30, 2021 by hibi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karister Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 Czy moc/VRMS M17 są takie same dla obu trybów pracy na baterii i zasilaczu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafacio Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 Widzę, że kupowanie kota w worku dotyczy nie tylko rynku gierek i mieszkań (w tym przypadku mamy przysłowiową dziurę w ziemi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chico99 Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 17 minut temu, Rafacio napisał: Widzę, że kupowanie kota w worku dotyczy nie tylko rynku gierek i mieszkań (w tym przypadku mamy przysłowiową dziurę w ziemi). Nie rozumiem ... Dlatego masz taniej w preorderze. Jak chcesz bez worka, to czekasz, bierzesz na odsłuch i jak się spodoba kupujesz po cenie. Każdy zrobi jak zechce, choć można też bez końca marudzić, biadolić i narzekać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts