Arturmac Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 Witajcie, ostatnio wgrałem do swojego Sony kilka utworów w formacie .wma, a tu zonk....- komunikat, że "nie można odtworzyć plików .wma". W instrukcji jak byk jest napisane, że powinien odtwarzać. Dopiero po konwersji plików do .mp3 i ponownym ich wgraniu, nie było problemów z odtworzeniem. Niby drobnostka, a jednak.... Czy ktoś z Was spotkał się z podobnym zjawiskiem ? Dodam jeszcze, że oprócz podbicia dynamiki utworów, nie grzebałem nic w ustawieniach systemowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inszy Posted January 18, 2021 Report Share Posted January 18, 2021 Pliki wma w formacie stratnym czy bezstratnym? Bo często ich obsługa jest ograniczona do wersji stratnej i bitrate do 320kbps - wyższe już mogą nie być odtwarzane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturmac Posted January 19, 2021 Author Report Share Posted January 19, 2021 A wiesz, że nie wiem czy format stratny czy bez.... Jak to sprawdzić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts