elsonadi 0 Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 Witam, otóż zakupiłem używany amplituner Denon AVR X3500H, jednak nie ma jakiegokolwiek dźwięku... Oczywiście podłączyłem do niego kolumny. Łączyłem go przez BT ze smartfonem - brak dźwięku, po HDMI z TB - również brak. Próbowałem nawet podpiąć gramofon i nadal bez skutku. Co może być problemem? Resetowałem amplituner też nic to nie dało. Łącząc go z TV w ustawieniach wyjścia HDMI ustawiłem dźwięk z TV na AVR. Dodam, że z przodu - podłączyłem słuchawki pod wejście PHONO to dźwięk jest. Natomiast z tyłu mam podłączone głośniki (kolumny) i dźwięku nie ma niezależnie od tego czy chcę puścić z TV/Bluetooth czy też z gramofonu.... Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję za jakąkolwiek pomoc... Quote Link to post Share on other sites
elsonadi 0 Posted October 28, 2020 Author Report Share Posted October 28, 2020 prosze o pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts