Jump to content

Problem z forumowym działem "sprzedam"


Recommended Posts

Czy macie też problem od ok 2-3 dni z załadowaniem działu sprzedam na forum?

Link to post
Share on other sites
Tak, u mnie to już z tydzień będzie jak nie działa tzn. może parę razy się załadował. Reszta forum działa jak na mp3store przystało - chu***, ale w miarę stabilnie.

No ja nie wiem, mnie reszta tez przeważnie nie działa. Na PC przynajmniej.
Link to post
Share on other sites

 

To chyba musi być druga czy tam kolejna awaria na skalę Fukushimy bo zgłaszanie problemu nic nie daje, zaczynam się bać że może dojść do eskalacji problemów i wybuchu jak w Japonii ;) KABOOM . . .

Edited by wegiel21
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Bezpośrednie linki otrzymane pocztą od serwisu z obserwowanych tematów, otwierają się bez problemu.

Dalsza ręczna nawigacja po serwisie  nie działa od około 2 tygodni.

 

Edited by Broda
Link to post
Share on other sites
  • Bywalec

Spróbujcie przez tryb incognito lub usunięcie cookies.

Jesteśmy w trakcie serwisowania forum i problemy mogą występować w najbliższych dniach. Mam nadzieję że wkrótce uporamy się i w końcu wszystko będzie działać jak należy.

Spróbujcie przez tryb incognito lub usunięcie cookies.

Jesteśmy w trakcie serwisowania forum i problemy mogą występować w najbliższych dniach. Mam nadzieję że wkrótce uporamy się i w końcu wszystko będzie działać jak należy.

Link to post
Share on other sites
  • Bywalec

Wiem, też z walczę bo przy zakładaniu tematu mam ciągle error ale posty się dodają. Tak jak pisałem temat jest znany i realizowany jest serwis, musimy czekać i nic chwilowo więcej nie da się zrobić. Z plusów mają pojawiać się nowe funkcje

Link to post
Share on other sites

Czy coś się u was zmieniło? Z tego co wiem niektórzy nie mają większych problemów.

Link to post
Share on other sites

Na Tapatalk wczytuje się normalnie i w ogóle mam wrażenie, że całe forum działa szybciej np. lista nieprzeczytanych tematów wczytała się od raz (normą było dłuższe mielenie).

Link to post
Share on other sites
2 godziny temu, Ros napisał:

Na Tapatalk wczytuje się normalnie i w ogóle mam wrażenie, że całe forum działa szybciej np. lista nieprzeczytanych tematów wczytała się od raz (normą było dłuższe mielenie).

Może to efekt tego, że cześć użytkowników webowych się poodallo odbijając się ciągle od 500-tek.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Register to have access to community resources. Forum rules Terms of Use and privacy anc cookies policy Privacy Policy