wegiel21 183 Posted October 26, 2020 Report Share Posted October 26, 2020 Czy macie też problem od ok 2-3 dni z załadowaniem działu sprzedam na forum? Quote Link to post Share on other sites
Hustler 804 Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 Tak, u mnie to już z tydzień będzie jak nie działa tzn. może parę razy się załadował. Reszta forum działa jak na mp3store przystało - chu***, ale w miarę stabilnie. 1 Quote Link to post Share on other sites
zOrg 79 Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 dokładnie ten sam problem Quote Link to post Share on other sites
tommir 1,529 Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 Tak, u mnie to już z tydzień będzie jak nie działa tzn. może parę razy się załadował. Reszta forum działa jak na mp3store przystało - chu***, ale w miarę stabilnie.No ja nie wiem, mnie reszta tez przeważnie nie działa. Na PC przynajmniej. Quote Link to post Share on other sites
wegiel21 183 Posted October 27, 2020 Author Report Share Posted October 27, 2020 (edited) To chyba musi być druga czy tam kolejna awaria na skalę Fukushimy bo zgłaszanie problemu nic nie daje, zaczynam się bać że może dojść do eskalacji problemów i wybuchu jak w Japonii KABOOM . . . Edited October 27, 2020 by wegiel21 1 Quote Link to post Share on other sites
chico99 5,921 Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 Od jakiegoś czasu to mało co mi działa, dziś lepiej. Dział sprzedam niedostępny. Quote Link to post Share on other sites
Broda 7 Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 (edited) Bezpośrednie linki otrzymane pocztą od serwisu z obserwowanych tematów, otwierają się bez problemu. Dalsza ręczna nawigacja po serwisie nie działa od około 2 tygodni. Edited October 27, 2020 by Broda Quote Link to post Share on other sites
Bywalec kurop 863 Posted October 27, 2020 Bywalec Report Share Posted October 27, 2020 Spróbujcie przez tryb incognito lub usunięcie cookies. Jesteśmy w trakcie serwisowania forum i problemy mogą występować w najbliższych dniach. Mam nadzieję że wkrótce uporamy się i w końcu wszystko będzie działać jak należy.Spróbujcie przez tryb incognito lub usunięcie cookies. Jesteśmy w trakcie serwisowania forum i problemy mogą występować w najbliższych dniach. Mam nadzieję że wkrótce uporamy się i w końcu wszystko będzie działać jak należy. Quote Link to post Share on other sites
Akustik 155 Posted October 27, 2020 Report Share Posted October 27, 2020 @kuropPrzy próbie przejścia na podstronę https://forum.mp3store.pl/forum/185-sprzedam/ za każdym razem 500. Nie ma znaczenia, czy stare ciasteczka, czy nowe ciasteczka czy incognito. Quote Link to post Share on other sites
Bywalec kurop 863 Posted October 27, 2020 Bywalec Report Share Posted October 27, 2020 Wiem, też z walczę bo przy zakładaniu tematu mam ciągle error ale posty się dodają. Tak jak pisałem temat jest znany i realizowany jest serwis, musimy czekać i nic chwilowo więcej nie da się zrobić. Z plusów mają pojawiać się nowe funkcje Quote Link to post Share on other sites
wegiel21 183 Posted October 29, 2020 Author Report Share Posted October 29, 2020 Czy coś się u was zmieniło? Z tego co wiem niektórzy nie mają większych problemów. Quote Link to post Share on other sites
Ros 37 Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 Na Tapatalk wczytuje się normalnie i w ogóle mam wrażenie, że całe forum działa szybciej np. lista nieprzeczytanych tematów wczytała się od raz (normą było dłuższe mielenie). Quote Link to post Share on other sites
wegiel21 183 Posted October 29, 2020 Author Report Share Posted October 29, 2020 U mnie działało zawsze płynnie aż do teraz Quote Link to post Share on other sites
Akustik 155 Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 2 godziny temu, Ros napisał: Na Tapatalk wczytuje się normalnie i w ogóle mam wrażenie, że całe forum działa szybciej np. lista nieprzeczytanych tematów wczytała się od raz (normą było dłuższe mielenie). Może to efekt tego, że cześć użytkowników webowych się poodallo odbijając się ciągle od 500-tek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts